Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az Ubuntu jobb, mint a Windows 7?

Az Ubuntu jobb, mint a Windows 7?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 14:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk szerintem pont hogy az egyszerű, csak netezős felhasználóknak, vagy a gépet komolyabban használóknak való a linux.

Miért jó az egyszerű usernek?

Mert egy jól feltett linuxot nehezebb tönkretenni és nem kell szinte vigyázni semmire, mert sokkal kevesebb veszélynek van kitéve a rendszer.

(Az egyszerű, csak netezős felhasználókat nem érdekli, hogy most ilyen olyan új játékokkal játszanak, nekik bőven elég, hogy a gép működik és kész. Pont az ilyen, de gazdagabb embereknek találták ki a Mac-eket, azokat egy óvodás is simán tudja kezelni.)

Tapasztalat, az idős nagymamám gépén évek óta linux fut és nagyon jól megvan vele, ráadásul ezerszer jobban üzemel a régi gépén, mint annó az XP tette. Nem telik meg szeméttel, nincsenek vírusok.)

A komolyabb felhasználók pedig rengeteg mindent tudnak tényleg állítani, sokkal jobban, mint a Windowsban.

(Azért azt megnézem, hogy mikor turkálsz a Windows kernelében. :) )

Aki ért hozzá félelmetes dolgokat tud egy linux rendszerrel csinálni. :)

2012. ápr. 23. 21:10
 12/15 A kérdező kommentje:
én az átlagosnál magasabb szintű júzer vagyok :D
2012. ápr. 23. 21:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Én Ubuntut használok mert a meló miatt nem pálya ha 10 percenként összefossa magát a rendszer.

Én abban látom az előnyét az eddig felsorolt dolgok mellett(stabil, biztonságos) ,hogy a hülye júzer csak a hülyebiztos részét éri el, a szakértőbb meg elég mélyen beletúrhat a rendszerbe.

2012. ápr. 25. 21:44
 14/15 Zsolti4.. válasza:
Ez nem igaz, hogy nincs vírus, mert ha van internete akkor akár az egyik youtube videón is lehet vírus. Én onnan kaptam el. Az ubuntu nem nagy szám.
2013. jan. 6. 10:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb.
2016. dec. 13. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!