Ubuntu. Miért marad meg?
Figyelt kérdés
Már nagyon régen telepítettem az Ubuntut Windows 7-en (64 bit) belül. Ugye ilyenkor úgy néz ki a dolog, hogy bootoláskor ki lehet választani, hogy windows7 vagy ubuntu. Azóta már leformáztam azt a meghajtót amire tettem az ubuntut de még mindíg ottvan az a szutyok bootoláskor. Aztán mikor meguntam, az egész vinyót leformáztam. De nem is kell mondanom még mindíg kérdi, hogy windows7 vagy ubuntu. Amikor az ubuntura megyek természetesen nem indul. Azt szeretném elérni, hogy ne kérdezze meg értelmetlenül, hogy melyiket választom. Ugyanis TV/monitor monitorom van és TV-zés közben kapcsolom be a gépet és amikor átváltok számítógépnézetre, mert úgy gondolom, hogy betöltött, akkor kiderül hogy még visszaszámlál, hogy melyik oprendszert választom.... Szóval azt szeretném megtudni, hogy hogyan tudom kiszedni azt a féreg Ubuntut és ne számoljon vissza, hogy melyik OS-t választom.2012. ápr. 14. 08:39
1/2 zsomkovacs válasza:
Itt ugyan nem az Ubuntu-val van a baj, te nem tudod, hogyan működik a bootloader, de mentségedre szolgáljon, hogy az emberek többsége nem tudja (meg persze nem is kell tudniuk).
Mindenesetre ez a program elvileg meg tudja oldani a problémádat: [link]
2/2 anonim válasza:
Ha wubi -val tetted fel, akkor egyszerűen uninstallálni kellet volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!