Honnan tudnék szerezni drivert ehez az egérhez?
A gyártó honlapján nincs :( Azért is kérdeztem meg. Esetleg Wine- al használjam a Windows 7- es drivert?
nem az nem fog menni(mármint wine-vel)
tedd be az ubuntu live cd-t és live üzemmódban használd, ha megy akkor nem is kell hozzá driver
nekem a vezeték nélküli egereimet és billentyűzetemet is azonnal felismerte(általában sokkal több hardverszközt ismer fel alapból a linux, mint a windows)
tehát csak próbáld ki live cd-vel és ha ott driver telepítése nélkül működik az egér, akkor nem is kell keresni
az ubuntu-t live cd-ként adják ki, ami azt jelenti, hogy igen, cd-ről lehet bootolni, és teljes értékű operációs rendszerként lehet használni, anélkül, hogy a merevlemezedre rátelepítsed
persze, természetesen, amit változtatsz rajta az nem fog elmentődni
egy ideig én is használtam ubuntut, hogy kipróbáljam, és nekem nagyon bejött, csak a játékokat nem tudtam elindítani(lehet hogy az én hibám, de az is lehet hogy, sőt valószínű, hogy jó nehéz amúgy is), de ha te nem játszol, akkor neked tökéletes lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!