Bios-frissítés hogyan?
Figyelt kérdés
Szóval az Everest ajánlotta és adott egy linket, mert a Rendszer Bios 2 évnél régebbi. Szóval felmegyek és letöltöttem a Bios Agent-et. Indítom, jelzi is hogy nem volt frissítve, aztán próbáltam letölteni a frissítést, de Regisztrálni kellett. Beírtam a nevem és E-Mail címem, de semmi. Nem jött üzenet, letöltéshez pedig be kell hogy jelentkezzek. De ott csak az Usrname és Password volt. Kódot azt gondolom üzenetben kaptam volna meg. Vagy hogy van ez? Esetleg tudja valaki hogy program nélkül hogyan frissíthetem a Phoenix Award Bios-omat?2012. jan. 2. 11:20
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi, sokat tanultam.
2012. jan. 2. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!