Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Automatikus frissítés hiba....

Automatikus frissítés hiba. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdődött a problémám. Kiírta a gépem h fenyegetésnek van kitéve... Úgy emlékszem sose volt bekapcsolva az autom. frissítés. Ezért is furcsáltam a dolgot. Jól van, telepítette a dolgokat. Újraindítottam (iszonyú sok időbe került a frissítés) és 749 MB hely lett a C: meghajtón. Előtte sokkal több volt... Kb 2 GB tuti volt. Mi lehet a gond? Vírus?
2011. dec. 26. 10:00
 1/9 A kérdező kommentje:
xp, 8 és fél éves szgép
2011. dec. 26. 10:02
 2/9 CactusClone ***** válasza:

Nem feltétlenül. Ha eddig nem frissítettél, akkor most letöltődött egy rakás javítás, ami helyet foglal. Egy kicsit takarítsd ki a gépedet. Biztos tele van mindenféle szeméttel (internetes böngészés, temp könyvtár, duplikált file-ok stb.)

Megoszlanak a vélemények, hogy jó-e az aut. frissítés, vagy sem. Általában elég, ha a Service Pack-ek fel vannak telepítve, meg van mellette egy használható vírusvédelem.

2011. dec. 26. 10:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Eddig sose kellett frissíteni... Kitöröltem a szemeteket, de még így is kevés a hely. Fogalmam sincs mi lehet a baj...:)
2011. dec. 26. 10:14
 4/9 anonim ***** válasza:

:) Üdv

Fogadjunk nod32 őd van ? :))

2011. dec. 26. 10:48
 5/9 A kérdező kommentje:
nod32? Nem, aviram van.:)
2012. jan. 4. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:
:) Üdv. akkor újra telepítés
2012. jan. 4. 12:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Ez nekem túl magas...:)

Sajnos más probléma is felmerült...

Majd jön a szerelő. Köszi a válaszokat :)

2012. jan. 5. 10:40
 8/9 anonim ***** válasza:
:) Nincs mit .
2012. jan. 5. 10:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Minden rendben!!!:)
2012. jan. 8. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!