Windows XP frissítést követően kékhalál? (lent)
Tegnap este frissítettem, két órán belül kékhalált kapott, aztán el sem akart indulni a gépem (vagyis betöltött addig, hogy bejelentkezés, de az asztalig már nem jutott el), a hibaüzenet: invalid process detach attempt
Csökkentett mód + rendszervisszaállítás következtében most működik, de megint frissíteni akar.
Van hozzá köze a frissítésnek? Ha igen, azon belül melyik programot kellene hanyagolnom?
Komoly gond van, megfertőzte egy trójai a gépedet, ezért nem tud végigfutni a frissités. Ezen az angol nyelvű oldalon a Malwarebytes lefutattását ajánlják.
Szerintem ezt futtasd le:
(Fordítás: Google Chrome).
"Én már problémák merültek fel a Dell Latitude notebook .. Avast kepping felbukkanó mondván fizikai meghajtó whister akkor kezdtek kék képernyő. Az első kék képernyő mondta rossz medence fejléc most azt mondja, érvénytelen folyamat le kísérlet. Futottam néhány ellenőrzi, hogy javasoltak az ezen az oldalon, és hozzátette, az Outpost Firewall .. itt a maleware log: Malwarebytes 'Anti-Malware 1.51.1.1800 www.malwarebytes.org Adatbázis verzió: 7577 Windows-5.1.2600 Szervizcsomag 3 Internet Explorer 8.0.6001.18702 2011/08/31 20:41:18 mbam-log- 2011/08/31 (20-41-18). txt Vizsgálat típusa: Gyors szkennelés objektumok beolvasott: 180030 Eltelt idő: 7 perc (ek), 21 second (s) Fertőzött memóriafolyamatok: 0 Fertőzött memória modulok: 0 Fertőzött rendszerleíró kulcsok : 0 Fertőzött rendszerleíró értékek: 1 Fertőzött rednszerleíró elemek: 0 Fertőzött mappák: 0 Fertőzött fájlok: 2 Fertőzött memóriafolyamatok: (Nem észleltem rosszindulatú elemeket) Fertőzött memória modulok: (Nem észleltem rosszindulatú elemeket) Fertőzött rendszerleíró kulcsok: (Nem észleltem rosszindulatú elemeket ) Fertőzött rendszerleíró értékek: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ ProxyServer (PUM.Bad.Proxy) -> Érték: ProxyServer -> Karanténba és sikeresen törölve. Fertőzött rednszerleíró elemek: (Nem észleltem rosszindulatú elemeket) mappák Fertőzött: (Nem észleltem rosszindulatú elemeket) Fertőzött fájlok: c: \ documents and settings \ Jacqueline \ Application Data \ Microsoft \ conhost.exe (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve. c: \ Program Files \ Internet Explorer \ conhost . exe (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve. és itt az én avast be: valójában szokás hadd másolja és illessze be .. de talsk a whistlerek, root kit és cybotas, hamis av-CGS .. mint A fenyegetések .. Azt is észre avast 5, java, fizikai meghajtó, a fájl neve remélem tudsz segíteni! Köszönet .."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!