Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen szoftvereitek vannak?

Milyen szoftvereitek vannak?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, milyen komolyabb szoftvereitek vannak a gépeteken. Légy szíves írjatok.
2012. jan. 1. 16:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Persze, hogy léteznek. És gondolod, az itteni válaszolók mind-mind anonim proxy mögül látogatják az oldalt? Komolyabb összegbe mernék fogadni, hogy 99% azt sem tudja, mi az.
2012. jan. 2. 09:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát ebben mondjuk igazad van. :) Ezt az oldalt nekem se jutna eszembe proxyval látogatni... De van egy sanda gyanúm, hogy mivel ez egy anonim oldal, nagyon nem regisztrálnak ip címe..."A portál látogatása során a szerveren biztonsági okokból rögzítjük az Ön hálózati identitását: számítógépének IP-címét, valamint látogatásának időpontját, illetve az oldalon tett aktív tevékenységeit. Ezeket az adatokat elektronikus formátumban tároljuk szerverünkön. Az adatokat csak jogerős bírósági megkeresés esetén adjuk ki." hujujuj
2012. jan. 2. 20:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Attól, hogy sokan nem tudják. Én még tudom és használhatom is. :D

Az meg engem nem érdekel, hogy mást ki keres fel, csak az, hogy engem ki.

Amúgy én se használok, de az IP címem alapján nem itt lakok, ahol lakok (persze ha nagyon akarnának, mindenhogy megtalálnának...). És igazából is, amúgy se Magyarországon.

2012. jan. 2. 21:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Magyarázkodsz, pedig a BSA-s hozzászólás egyértelműen csak vicc volt. Gyanús vagy te nekem!
2012. jan. 3. 09:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Sony Vegas Pro 11

Cinema 4D Studio R12 (R13 lenne de nem annyira jön be az új)

Adobe Photoshop CS5.1

Adobe After Effects CS5.5

CodeBlocks (C++ programozás)

Ezeket mondanám "komolynak" de igazándiból nagyon sok program van a gépemen és nem tudom mi számít neked komolynak :)

Ja és ha már áttértünk a proxy szerverekre, igen én is tudom mi az de csak ritkán használok.... :D

2012. febr. 15. 02:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!