Miert dob ki a telefonom a township nevű játékból?
Figyelt kérdés
Rákattintok a vasutra,üzletre vagy repülőre és kidob belőle,visszamegyek újból és újból.
Probáltam már szamítógépről is de ott ujból az elejetől kezdi ott nem tudom folytatni
ma 13:37
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg nincs elég memória az eszközben. Ha elfogy, az operációs rendszer elkezdi bezárni a háttérfolyamatokat, de ha az se elég, nincs más választása, mint kilőni a játékot. Ha egy frissítés óta csinálja, jelezheted a játék fejlesztőinek, hogy baj van.
2/2 A kérdező kommentje:
Tárhely az van elég a telefonomban,utoljára szeptemberben játszottam vele utoljára akkor még ment most meg mindig kirob belőle
ma 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!