A Windows újabban képek letöltése közben hibát jelez, "pittyen", mint amikor aktív, pl. mentés ablak mellé kattintok. Másnál is van ilyen?
Figyelt kérdés
Tehát több képet akarok letölteni egy oldalról. Letölti az elsőt, és amikor kiválasztanám a másodikat, pittyen. Még 2-3 mp-ig ezt játssza, utána hajlandó rá. Minden kép után ugyanez van. Vannak kiegészítők, de nem ezek okozzák a problémát, mert ezek nélkül futtatva is jelentkezik. Először azt hittem, ez böngészőspecifikus, de másiknál is jelentkezik. Nem telepítettem mostanában semmit.jan. 23. 10:00
1/4 anonim válasza:
Csak tipp, de nem fogja a vírusírtó pár másodpercig?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, nincs külön vírusirtóm, csak ami be van építve.
jan. 24. 21:15
3/4 anonim válasza:
A defender is megfoghatja. Más ötletem viszont nem nagyon van
4/4 A kérdező kommentje:
Ha meg is vizsgálja, szerintem annak nem ilyen hatása van, de azért kösz.
jan. 25. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!