Firefox letöltések?
Firefoxban eltűnt az az ablak ami akkor jön fel, mikor letöltök valamit, hogy menteni szeretném vagy megnyitni.
Ha valahol rákattintok, hogy valamit letöltenék, akkor azt azonnal simán letölti csak.
Miként lehetne visszahozni, hogy rendesen mutassa a letöltési ablakot, illetve egyáltalán miért tűnt el?
Nem arról van szó ami jobb felső sarokban van.
Hanem ami akkor jelent meg mikor valakire rákattintottál és bejött az ablak, hogy mit szeretnél vele csinálni. Megnyitás és mögötte ott az ajánlott program vagy mentés.
Ja, bocs.
Az pedig a beállításokban van, hogy hol legyen a letöltés helye, azt állítsd be úgy, hogy mindig kérdezze meg.
Megpróbáltam, beállításokban megvolt ez a rész, utána megpróbáltam letölteni valamit, de egy teljesen új ablak jött így be ahol kiválaszthatom hova mentse.
Nem akartam leírni, de pl torrentnél zavaró ez, ugye eddig rányomtam letöltés, feljött az ablak Megnyitás ( qBittorrent ) Ok, és akkor rögtön nyitotta is meg a progit és adta hozzá.
Így meg le kell menteni aztán úgy külön elindítani.
De pl egy sima zenét, vagy videót letöltve sem lenne most így megnyitás opció.
Szerintem valami frissítés változtatta meg.
Be van állítva nálam a qBittorrent-el történő
megnyitás - azelőtt - megnyitotta, most akárhogy
állítom be, először letölti, a megadott helyre
és csak utána nyitja meg.
és a többi böngészőben is így működik
egy ideje.
Valóban feljön az ablak de ha rányomsz a megnyitásra,
akkor is előbb letölti és csak utána nyitja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!