Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Firefox letöltések?

Firefox letöltések?

Figyelt kérdés

Firefoxban eltűnt az az ablak ami akkor jön fel, mikor letöltök valamit, hogy menteni szeretném vagy megnyitni.

Ha valahol rákattintok, hogy valamit letöltenék, akkor azt azonnal simán letölti csak.

Miként lehetne visszahozni, hogy rendesen mutassa a letöltési ablakot, illetve egyáltalán miért tűnt el?

2022. márc. 13. 05:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Tényleg, lesz belőle a letöltésekben még egy példány, régen meg csak simán megnyitotta aztán ment.

Nem értem minek kell elszúrni valamit ami eddig jó volt. :(

2022. márc. 13. 09:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

az utolsó frissítésben teljesen átvariálták a letöltést, olyan chrome-os lett (sokaknak nem tetszik, köztük nekem se)

about:config a címsorba, aztán a

browser.download.improvements_to_download_panel

false-ra állítod

nem lesz olyan teljesen mint a régi, de nálam a .torrent fájlokat már megkérdezi

2022. márc. 13. 09:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom így is.
2022. márc. 13. 09:32
 14/15 anonim ***** válasza:

nemrég találtam:

mikor letöltöd, akkor jobb klikk rá és megmondod neki, hogy mindig nyissa meg a hasonló fájlokat

[link]

ilyenkor berakja a listába a firefox (ami eddig nem volt benne):

[link]

és akkor tudod változatni, mi legyen vele

2022. márc. 13. 10:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. márc. 13. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!