Windows 11-re váltanék és két akadálya van. Hogy tudom megoldani?
Figyelt kérdés
A frissítés 2.0-ás TPM-et kér illetve biztonságos rendszerindítást.
Ezeket hogyan kell megcsinálni?
jan. 22. 21:26
1/11 anonim válasza:
A TPM az alaplapod képessége, az nem varázsolódik oda szoftveresen. Ha annyira régi a géped hogy még nem rendelkezett vele, akkor nem fog felmenni a gyári telepítővel a 11. Vagy csinálsz egy buheráltat amiből ki van ütve ez az ellenőrzés, vagy nem tudod felrakni.
Ha nem túl régi a géped, akkor az UEFI-ben nézd meg, hogy nincs-e letiltva a TPM.
2/11 anonim válasza:
"illetve biztonságos rendszerindítást"
Ha ezt hiányolja frissítéskor akkor előzőleg hibásan telepítetted -nem uefi módban- a wint.
Tiszta telepítéskor nem az "UEFI:" kezdetű pendrivevot választottad bootkor :(
3/11 anonim válasza:
Nézd meg, hogy a TPM-et nem tudod-e a BIOS-ban bekapcsolni. Pl. Intel prociknál ha az alaplap tudja a "PTT"-t kell bekapcsolni a BIOS-ban. És utána jó lesz.
4/11 anonim válasza:
HA a proci régi, akkor sem lehet Windows 11-et telepiteni..
5/11 anonim válasza:
A kérdező ravaszul titkolja mije van...
6/11 anonim válasza:
Ne akard megoldani, a windows 11 még a 10-nél is rosszabb.
7/11 A kérdező kommentje:
A processzor i5 és kompatibilis!
Csak ez a kettő a probléma.
jan. 23. 09:22
8/11 anonim válasza:
Akkor próbáld a BIOS-ban bekapcsolni a PTT-t én is sokáig azt hittem, hogy az enyém nem jó, és most kaptam pár napja ezt a tippet. És rögtön jó lett.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
jan. 23. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!