MIT CSINÁLJAK? ANNYIRA EL VAGYOK MÁR KESEREDVE!
Válaszokat kérnék.
Figyelt kérdés
Újratettem a windowst mert egy rakat annyi volt és már szükségessé vált, gondoltam újrarakom a D meghajtóra mert ott sokkal több helyem van mint a C-n, de nem tudtam hozzáférni a C-n lévő fájljaimhoz mert nem én vagyok a tulajdonos, jó újraraktam a C-re, de most a D-ről nem tudom törölni azt a 40 gigányi f*st amit felrakott és már ott sincs szinte 1-2 gigányi helyem se, egyszerűen nem értem, megpróbáltam már magamat (Ubimag-PC/Ubimag felhasználó vagyok, elvileg rendszergazda) tulajdonosává tenni, de nem sikerült (vagyis, átvettem a tulajdonosságot, kitöröltem a Trusted installert onnan) mert amikor törölni szeretném azt írja: "Hozzáférés megtagadva, kérjen engedélyt a következő felhasználótól: Ubimag-PC/Ubimag" DE HÁT AZ ÉN VAGYOK KÖNYÖRGÖM!!! MIT CSINÁLJAK MÁR ANNYIRA ELEGEM VAN DE NINCS 900EZER FORINTOM EGY NORMÁLIS MAC GÉPRE, PEDIG VENNÉK DE NAGYON? NEM ÉRDEKELNÉNEK A JÁTÉKOK!! Mit tudok tenni azért hogy végre le tudjam törölni azt a tetves winfost onnan?
2011. dec. 17. 09:10
1/10 .:Laci:. válasza:
rakd be a win telepítő cdjét és formáztasd le vele mind a 2 meghajtót és úgy rakd újra a Cre, nem fog kérdni semmilyen rendszergazdai engedély és elszabadul az összes hely :)
2011. dec. 17. 09:16
2/10 A kérdező kommentje:
De nem tudom bootolni az a baj :S Kiválasztom BIOS-ban hogy mind a 3 CD-ről menjen, de akkor is valahogy betölti a merevlemezest...hihetetlen...Elvileg bootolható verzióm van, de amúgy kicsomagolva kell kiírni, vagy:
-Kiírjam az ISO-t adatként DVD-re
-Vagy rendes ISO módban írjam ki az ISO-t DVD-re?
2011. dec. 17. 09:19
3/10 Pj0tr válasza:
1. Ekkora szakmai hozzáértéssel ne MAC-et akarj. Elég lesz egy zsebszámológép is.
2. Ha valamihez nem értesz, akkor biztos vagy benne, hogy az a valami a szar, ha nem tudsz megcsinálni valamit?
3. Szerinted a windowsban ennyi jelenti a user-t? Az, hogy Ubimag-PC/Ubimag csak azért van hogy az emberek megértsék. Hiába hozol létre még egy ugyanolyan felhasználót a mögötte lévő azonosító (SID) megváltozik. Tessék valójában ez van a név mögött: S-7-6-15-253766862-436314039-1257996438-1471 és ez tárolja le a mappánál mint tulajdonos.
Egyébiránt ha rendszergazda vagy akkor bármi tulajdonba vehetsz, kivéve az aktuálisan futó oprendszer fájljait. Itt visszautalnék a 2-es pontra...
BTW nem 900 ezer forint egy normális iMAC: [link] Ez 360 áfával együtt és még nincs rajta diákkedvezmény :D
Viszont már kíváncsivá tettél. Mit csinálsz a gépen? Csak azt tudjuk, hogy nem játszol. :)
2011. dec. 17. 09:43
4/10 A kérdező kommentje:
Nem az aktuális rendszert akarom letörölni, ennyire nem vagyok hülye, "mester"...Most a C-n van a rendszer, de én a D-n lévő rendszert akarom letörölni, és a C-n lévő rendszert futtatom mielőtt ebbe is belekötnél
2011. dec. 17. 09:44
5/10 anonim válasza:
Vidd el egy szerelőhöz, és az megcsinálja neked olcsón :D
2011. dec. 17. 10:46
6/10 A kérdező kommentje:
Majd elviszem ha már minden ötletből kifogytam és jó sok google és gyik ötleten vagyok túl
Ez az unlocker valamit tud, csak lassú, de így jó, köszi, és formázni nem lehet mert akkor is kiírja hogy más tulajdonában van
2011. dec. 17. 16:46
10/10 .:Laci:. válasza:
tedd be a win cdt, indítsd újra a gépet, nyomogasd az F8-at amíg bead egy kék kis ablakot,ott kiválasztod azt amelyikben a win cd van aztén a többit már kiírja neked magyarul, nem kell semmi se a biosból...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!