Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintem a WoW egy k*rva...

Szerintem a WoW egy k*rva nagy szar. Igazam van?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 21:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Lehet hogy neked, meg még jó pár embernek nem tetszik, de ott vana tény hogy 2007-ben volt 8 millió aktív előfizető, és akkor nem számoltuk bele a rengeteg playert, aki private szerveren nyomta. Nem tudom igazából a WoW-osok/WoW mit ártott neked, hogy ide jössz köpködni, és felteszel egy ilyen teljesen felesleges kérdést...
2011. jún. 23. 22:22
 12/29 anonim ***** válasza:

Amit még nem tapasztaltál meg teljesen, arról eléggé gyerekes dolog véleményt nyilvánítani.

(Eredetin)

Elmondom miért vannak ráfüggve, társaság kovácsoló, csapat orientált játék mikor már elérted a legmagasabb szintet, akkor indul be a játék, amiatt van életben még, 6éve.

Kihívás, logika, kitartást fejleszti.. sikerélmény. Meg írhatnám, de sose fogod megérteni mit írok, míg el nem jutottál ilyen helyzetbe, ez nem is baj, ha nem érdekel, csak válaszoltam a kérdésedre.

ex-wowos

2011. jún. 23. 22:26
 13/29 Cybrovene ***** válasza:
Ugyan annyira okoz függőséget mint az összes többi játék. Csak itt nem kell olyan jól játszanod ahhoz hogy egy társaság befogadjon.
2011. jún. 23. 22:35
 14/29 Dymo ***** válasza:
azért lett a WoW a legnépszerűbb,mert az volt az első komolyabb ilyen stílusú játék!
2011. jún. 23. 22:36
 15/29 anonim ***** válasza:

ma 22:35

Hát nem tudom te miről beszélsz, de pont az ellentéte van és kihullasz ha nem teljesítesz egy raiden és nem ismered maximálisan a karaktered, mert akkor egy egész csapatot fogsz vissza, lehet te nem erdetin, vagy casual guildben toltad még :)

2011. jún. 23. 22:44
 16/29 Cybrovene ***** válasza:
Nem-nem eredetin. De wowban akkor is bevesznek guildba lehet nem az über pro guildba hanem valami kis szarba ha nem vagy jó játékos. Codban? Ugyan már. Ha nem játszol jól sosem lesz klánod. Mellesleg wowban 2 része van a játéknak a pvp és a pve valamelyikben csak jó vagy.
2011. jún. 23. 22:55
 17/29 anonim ***** válasza:
Igen, sok kis guild van, ahova bevesznek, főleg ilyen fejlődős, családias hangulatú, instázgatós guild, semmibe telik csinálni egyet, törtön meg főleg nincs értéke, hogy kit vegyenek be meg kit nem. Akár egy felsőbb szintű guildben is benne lehetsz, max nem visznek sehova és vegetálsz. A codot felhozni, meg ég meg föld, ott a klánoknak annyiban kimerülnek, hogy warozni kell, nem sok lehetőséged van.
2011. jún. 23. 23:10
 18/29 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok. Ha elkezdtél játszani, és eljutottál tizes szintig, és ebből ítélsz meg egy játékot, akkor nagyot hibáztál. Gyakoraltilag semmit sem ér a játék, amíg nem vagy maximum szintű, az élet ott kezdődik ebben a játékban. Oké, vannak addigis küldetések és tennivaló, de ez legfeljebb úgy érdekes, ha érdekel a története egy kicsit. Felfejlődni max. szintre olyan, mintha végigvinnéd a gyakorlópályát COD-ban.
2011. jún. 24. 08:05
 19/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! Látom hogy nem csak Nekem nem tetszik
2011. jún. 24. 09:48
 20/29 anonim ***** válasza:
egy olyan játék sincs ami minden embernek tetszik. De azért a 8 millió aktív player jelent valamit...
2011. jún. 24. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!