Eltűnt a kutyánk, szerintem valaki tuti befogta, igazam lehet?
Nem most volt már, de még most is néha felmegyek a netre és beírom a keresőbe a fajtáját, nemét meg hogy elveszett és várom milyen képeket dob ki a web.
Még januárban tűnt el, szuka skót juhász, 5 éves. Körbeplakátoltunk 1 km-es körzetben, néhol tovább is mentünk. Felhívtuk a menhelyeket, sintértelepeket, állatorvosokat. Mivel chippelve volt, az állatorvos mondta, hogy szól ha valaki talált skótjuhászt hoz be, leolvassák a chippet és szólnak. De semmi azóta sem... Szerintem tuti valaki befogta, lehet el is adta, ha más nem, továbbszaporítási célból.. Csak azt remélem, legalább jó helyen van...
Nagyon sajnálom :(
Bár előkerülni biztos nem fog már, de remélem én is, hogy normális, szerető családba került. Az állatorvosok úgy működnek, hogy országon belül összedolgoznak? Tehát ha az ország másik felébe visznek egy kutyát, akkor is megnézik, hogy rendben van-e a chip és a gazda?
Szia! Merre laksz? Mert a nálunk a menhelyen(Hajdú-Bihar megye) megfordult már egy két skót juhász, akit már örökbe is adtak, ivartalanítva. Viszont ha lett volna benne chip, biztos fel keresték volna a gazdiját. Tehát menhely kizárva.
Amúgy nagyon sajnálom, olyan rossz, hogy az ember ennél többet sajnos már nem tehet, csak reménykedni tud. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!