Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy kutyánk, aki szerintem...

Van egy kutyánk, aki szerintem agility-bajnok lehetne, olyan adottságai vannak. Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Picike, alig nagyobb, mint egy tacskó, de a lábában mintha rugó lenne. Akkorákat ugrik, mint egy macska. SImán felugrik egy méterre. Amikor eldobunk neki valamit, úgy megy utána, mint valami gazella, olyan szökkenésekkel. Gyors is. Mindig játszani akar, élénk, életteli. Mindig mindent visszahoz, minden kell neki. Ha kinn hagyom az ajtó előtt a cipőmet, azt is elviszi. Gyakran, ha hall valamit, lemerevedik, hegyezi a füét, egyik mellső mancsát a levegőben tartva, mint egy vadászkutya. Biztos van valami ilyesmi a vérében.

Na mindegy, nem ez a lényeg, hanem hogy elképesztően nagyokat ugrik. Szerintem kiváló agility-s kutya lehetne. Csak nem vagyok ebben benne, nem tudom, hogy kell elkezdeni. Körülbelül egy éves.

2011. júl. 30. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Az agilityben pont nem lényeg,hogy mekkorát ugrik mert egy kis testű kutyának kb 20 centisek az ugró akadályok.
2011. júl. 30. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem inkább frizbi- vel próbálkozzatok
2011. júl. 30. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el egy kutyaiskolába. Otthon nem tudod meg neki megtanítani rendesen.
2011. júl. 30. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is legjobb ha kutyaiskolába megy, de én is már próbálkoztam, és mindenféléből építettem akadályokat neki. M
2011. júl. 30. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!