Informatikához értők! Nektek nem szúrja a szemetek, hogy? (bővebben lent)
1, mert egyszerűbb itt megkérdezni, mint neten utánaolvasni
2, ha felhívna egy számtechboltot, azt mondanák neki, hogy vigye be a gépet, ráteszik jópénzé
3, nincs hozzáértő ismerőse
4, hü1ye
:) éppen azért írtak le a segítőkész, okos hozzáértők mindent a neten, hogy meg lehessen kerülni a számtechboltot és az ismerőst
4.-re sajnos nincs orvosság, ahogy azt itt nap mint nap látni :/
akkor te nem vagy olyan mint én mer én olyan vagyok hogy 10 éves koropmtól informatikával foglalkozok és ez a minden a számomra, és nem idegesítő hogy kérdeznek tőlem én még örülök is neki hogy foglalkozhatok vele vagy megcsinálom más gépét. És taníthatom a haverokat stb mer érdekli őket mer nincsenek olyan szinten mint én a témában
24F
én csak a hülye kérdéseket nem szeretem, azokra nem is válaszolok itt, élőbe meg kicsit agresszív vagyok amikor az iq szint rohamosan elkezd csökkenni
amik jó kérdések azokra meg google(ha még nem tudom a választ), utánanézek aztán válaszolok
Üdv:)
Én csakanyit raknák hozzá hogy telepitettem már jó pár gépet
és addig nem álok neki telepiteni amig felnem térképezem
Magába egy operációs rendszer telepitése nem ördöngös kb 20 perc alatt ellehet sajátitani ,persze ha nem a falnak beszélünk .
Az op rendszer beálitása ami azért vonz magához valami tudást na az picit nehezebb ugyan is géptöl és teljesitménytöl függ
sokszor van olyan kérdés hogy ''nincs hang a gépemen''
jőnnek ilyenkor a válaszok HOGY ,nézd meg fent e van a hangkártya driver
Köze vissza ir a kérdező MI AZ a hangkártya driver hol találom?
Akkor a válasz hogy start-rendszer stb stb eszközkezelő ott megtalálod
KÉRDÉS ismétt a kérdezötöl ,,,,nekem nincs olyan ,,
válasz a válaszadotol milyen oprendszered van
az meg mi ,
jön a válasz ismétt win7 xp linux ?
JA XP jön a válasz ,,xp mert most telepitetük ujra a gépet
NA ettöl szoktam eldobni magamat !!
akkor miért nem mondja azt hogy ujra lett telepitve a gép xp vel és nincsen hang mitöllehet?
és a felesleges köröket nem kell odavissza megjárni :)
ÉS ITT a gyakorin sok sok olyan kérdés van amit csak kérdések sokaságával lehet megválaszólni :(
az a baj sokan azt hiszik hogy az informatika ilyen távmunka
nem működik a monitorom
de te nem látsz nyilvánvaló jeleket pl.: be van e dugva, be van e kapcsolva stb
ezeket jó lenne az elején leírnák és akkor sok kérdést elkerülhetnénk ahogy az előző válaszoló leírta (Y) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!