Miben különbözik a másolt és az eredeti xp?
Mert a másoltért igen,mi?Hülye marha!
A másolt xp is lehet kommersz(azaz ugyanolyan mint a gyári),vagy lehet tuningolt.Ezt hívják "buhera" windowsnak.
Ezek is lehetnek több félék.Nem mindegy,hogy melyik.
A másolthoz szoktak adni egy kalóz serialt.Sok olyan is van már egyébként,ami nem is kér kulcsot.
Eredeti kulcsot valszeg el se fogja fogadni.
Kettes, gratulálok. Színvonal az van.
A kérdezőnek: ha szerzel egy eredeti jogtiszta kulcsot, és fölteszed a saját gépedre is - akkor MINDKETTŐ elveszti a jogtisztaságát. Én nem szúrnék ki így az iletővel, aki megvette.
Röhögnöm kell,komolyan mondom.
Aki lepontozott,az tényleg elhiszi,hogy másolt windowsért kommandósok törik az ajtót az emberre?Valamint vitatja azt,hogy a kalóz windowsnak két fajtája van,mégpedig kommersz ill. buherált?Tagadja azt,hogy a kalóz xp-hez szoktak adni egy hamis kulcsot?
Na ne hülyéskedjünk már...
Hát, az én környezetemben mindenki kalóz Windows-ot használ és még senki sem panaszkodott, hogy rá törték volna az ajtót...
A legjobb a dologban az, hogy amikor az én telepítőkulcsom elkallódott és messzindzseren leküldtem egy tömeges üzenetet, hogy szeriálkíj kerestetik, tíz helyről is kaptam és mind ugyanaz volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!