Miben különbözik az eredeti WoW a tört szerótól? Én a taurin vagyok azt mondják majdcsak ugyanaz?
Én is Taurin tolom két éve..semmi problémám nincs a bugokkal, illetve nem ezen fogok kikészülni az tuti...nekem inkább a sorozatos bugjavítások miatt előforduló DC hegyekkel van problémám, pl. mikor a klántársam Naxxból megkapta a főbosstól a staffot, erre dc és ugrott a lootja...szerinted? :))) pffffúúúú volt anyázás.
Egyébként hót ingyen van, ez viszont sokat nyom a latba.
Nekem megvan az eredeti első, második DVD-je, egy két hónapos kártya. Ez eddig benne van 15000Ft-ban. Még meg akarom venni az uccso két DVD-t is, ami még 15000Ft. Addig még nem is aktiválom, ott nézem a polcon, mert olyan drága, hogy apródonként veszem meg.
Egyébként meg sajnálom a Tauris DK-mat és a Druidámat is, a klánbeli haverokról és felhőtlen röhögésekről nem is beszélve..
Az eredeti annyival jobb hogy az mindig a legújabb kiegészítővel fut, kevesebb a bug és nincs annyi idióta.
Lényegében ugyanaz. Szerintem nem éri meg eredetizni a tört is tudja produkálni azt a a játékélményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!