Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10-es laptop ugy...

Windows 10-es laptop ugy belassult, hogy fajdalmas hasznalni. Nem szeretnem lecserelni, mit tegyek vele?

Figyelt kérdés

Windows 10-es gep olyan lassu lett, hogy mire barmit el tudok rajta inditani, beleoszulok. Neztem a processzeket, nem eszi meg alapjaraton a procit teljesen semmi, es memoria is van. A disk write ami neha 100%-on fut.

Gondolkozok egy windows ujrainstallason, de nem tudom, hogyan tudnam kinyerni es ujrafelhasznalni a windows kulcsot ugyanerre a gepre.

Tempet torolgettem, felesleges szolgaltatasokat leallitottam.

febr. 4. 10:44
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

"egyrészt nem a kérdezővel kötekedett."

De az ő kérdése alatt történt.

"A kérdező kezdte, hogy "ilyenemberekmiattszarazország""

Mert az is, ha ilyen viselkedésű emberekkel van körülvéve valaki... Ennek még semmi köze a politikához szerintem. De a rá következő válaszban már jött a Magyar Péterezés.

Erre mondják, hogy amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten.

De mindegy, ne offoljuk tovább a kérdést.

Így is már a 17. válasz óta értelmes válasz nem érkezett...

febr. 15. 20:36
 42/48 gentoojedi ***** válasza:
56%

"Ember neked ennyire nincs életed?"

Ó hogyne. És gondolod, ha nem lenne nem reagálnék öt percen belül meg naponta 380-szor? Attól, hogy Neked normális segítőszándékú válaszra nem telik több, mint heti nyolc perc, nekem meg kétnaponta fél óra az a Te rossz időbeosztásodnak köszönhető.

"Ha értelmesen nem tudsz megnyilvánulni, el lehet húzni."

Na ez az. Attól, hogy Neked ez egyszerű kötekednésnek vagy trollkodásnak tűnik ez arról tanúskodik, hogy nem értesz semmit. Ennél sokkal mélyebb a nyúl ürege.

"Az ember békésen próbál választ adni és segíteni"

Na itt a baj. Próbál. De nem tud. Tudod mi szokott történni itt a lelkes segíteni próbáló igaz, jó lelkű, derék, nemes uriemberekkel?

Kiégnek és elhúznak.

De tudod mist. Csak mert olyan jó kedvem van, idesz@arom ezt a kis költeményt.

Te szolga lelkű lélek!

Hát szóljon Neked az ének!

Ha megsértenek egyének,

Egyvalamit tegyél meg.

Az önelégült személyek

nem nemes legények.

Mentálisan szegények.

De egyvalamit tegyél meg.

Vacsorára egyél meg.

Most pedig, hogy a kérdező végre elég jól felfedte magát megválaszolom az előző (23-as) hozzászólásodban feltett kérdésedet.

"Én legalább próbáltam segíteni neki. Te mit tettél? Ideböfögtél valamit, hogy kötözködjél, vagy csak itt akarod levezetni a frusztrációdat."

Feltérképeztem, hogy a kérdezőnek:

- Lehet-e egyáltalán segíteni?

- Megérdemli-e, hogy segítsenek rajta?

- Ha mindkettő igen, akkor érdemes-e segíteni?

Azt állapítottam meg, hogy mindhárom pontban nem.

Ha a miértje érdekel, rájössz a további hozzászólásaimból. Ideje a kérdezőnek is válaszolnom.

Te meg csak figyelj és tanulj!

febr. 15. 23:39
 43/48 gentoojedi ***** válasza:
56%

Kedves kérdező!

A 31-es megnyilvánulásoddal sikerült kiugrasztanom a nyulat a bokorból. :)

"De latom, ket accountod van, nem hiaba vagy 0%-on a hozzaszolasaiddal"

A nulla százalék Neked és még egy hívednek köszönhető. Ketten szavaztatok le. Ez már elég a rendszernek. De hiába szavaztok le a válaszaim hasznossága 79%-os. Képzeld, el ha nem ilyen nem tetsző hozzászólásaim lennének, akkor 100%-os lennék.

De most inkább a 32-es hozzászólásodra reagálnék.

"Az megvan szamtech zseni, hogy a magyar billentyuzettel valo gepeleshez nem kell fizikai billentyuzet, ugye? 4 okom van, miert nem hasznalok magyar billentyuzetet, de fel sem tudnad fogni."

Azt, hogy én mit tudok felfogni, azt nem hinném, hogy Te fel tudnád. Te sem lehetsz számtech zseni, ahogy látom. Meg nyelvtan zseni sem.

Jól túljártam az eszeden. 90%-osan biztos voltam benne, hogy külföldön dolgozol, esetleg ott is élsz.

Nekem az a véleményem, hogy abban az esetben érdemes külföldre költözni, ha az ember anyagilag is előbbre jut. Ehhez viszont az kell, hogy olyan munkát végezz, amiből az adott ország polgárai túlnyomórészt középszerűek, Te viszont kimagasló vagy. Enélkül csak az az opció érvényesül, ha kint dolgozol, de itton élsz. Pl Ausztriában dolgozó rabszolga Magyarok.

És ahogy látom Neked az anyagi előrelépés nem sikerült.

Miért van az, hogy nem itthon élsz, SSD-re mégsem telik?

Miért van az, hogy külföldön élsz, és egy magyar fórumon, ráadásul nem is it fórumon, hanem egy alsókategóriás fórumon tetted fel ezt a kérdést?

Nem kell megválaszolnod. Csak nézz magadba.

"Azert milyen beteg lehetsz, hogy belekotsz egy ssds kerdesbe es elkezdesz magyarpeterezni."

Nem beteg. Profi. Mint mondtam ki akartam ugrasztani a nyulat a bokorból. Sikerült. Azért Magyar Péter, mert az most a téma. Nézd meg a gyk címlapját. Népszerű témák közt előkelő helyen. Nekem már böki a szememet.

"Ha ennyire szar az eleted, meg ott elni, akkor miert nem teszel ellene?"

Egyáltalán nem szar. Élvezem. De ha most azt gondolod, hogy idejárok kiélni magam, meg levezetni a fájdalmamat, nagyot tévedsz. Ami a kiélést illeti, most verek szét egy egyesületet, amiben benne vagyok. A tagok egy része nagyon nem akarja, de megteszem, mert nyomós okom van rá.

Ide csak azért jövök, hogy segítsek a jószándékú, segíteni próbáló embereknek, hogy ne pazarolják az idejüket egy ilyen méltatlan emberre, akin nem lehet segíteni. Lásd előző hozzászólásom.

febr. 15. 23:39
 44/48 gentoojedi ***** válasza:
56%
Köszönöm annak az anonimnak, aki szakszerűen helyre rakta a kérdezőt. Sok időt spórolt meg nekem.
febr. 15. 23:40
 45/48 gentoojedi ***** válasza:
56%

"De latom, ket accountod van"

Számtech zsenikém nem vagy jó megfigyelő. Ha figyelemmel követted volna az elmúl két évben a tevékenységemet, tudnád,hogy utálom az anonimitás mögé rakott nicket. Ha két accom lenne, akkor két látható nickkel nem egyik anonim a másik meg nem.

Kettő accot meg nem tartok fent. Sokkal nehezebb karbantartani. Mellesleg egyet azért könnyebb, mert a felhalmozott válaszok miatt nagyobb a limitem a törölt kérdések és válaszokta anélkül, hogy kihajítsanak.

febr. 15. 23:44
 46/48 anonim ***** válasza:

Ezazz, kössél bele mindenbe, minden jelentéktelen dologba. Te esküszöm nem vagy normális. Nagyon unalmas életed lehet, ha neked ez a szórakozás. Én legalább írtam értelmes választ korábban. Te meg csak a szart árasztod magadból. Egy 10 éves gyerek szintjén vagy agyilag.

Vagy szállj le arról a cuccról amit szedsz, bármi is legyen az.

Vagy szimplán csak menj orvoshoz mielőbb...

febr. 16. 17:08
 47/48 gentoojedi ***** válasza:

Te annyira figyelemre méltó vagy. Több figyelmet érdemelnél. Ha megadnál pár adatot magadról, Neked is csinálnék rajongói oldalt.

Egy nagyszerű embernek már csináltam.

Lehet nagyobb nálam az elmebaj, mint azt el tudnád képzelni.

Íme:

[link]

febr. 17. 23:29
 48/48 gentoojedi ***** válasza:

Akkor végül is lett megoldás a problémára?

Vagy a kérdező belátta, hogy az SSD-t javaslóknak lett velem egyetemben igazuk, és nem neki. Amit persze nem fog felvállalni, inkább elsunnyogja tévedését a számára felvállalhatatlan külföldi munkájával együtt.

febr. 21. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!