Windows 10-es laptop ugy belassult, hogy fajdalmas hasznalni. Nem szeretnem lecserelni, mit tegyek vele?
Windows 10-es gep olyan lassu lett, hogy mire barmit el tudok rajta inditani, beleoszulok. Neztem a processzeket, nem eszi meg alapjaraton a procit teljesen semmi, es memoria is van. A disk write ami neha 100%-on fut.
Gondolkozok egy windows ujrainstallason, de nem tudom, hogyan tudnam kinyerni es ujrafelhasznalni a windows kulcsot ugyanerre a gepre.
Tempet torolgettem, felesleges szolgaltatasokat leallitottam.
Hogy kerul ide, erre a topicra egy hulye fideszes troll, es keveri be a politikat? Itt tart az orszag 20 ev utan. :)
Az ekezet elolvasasa meg csupan intelligencia kerdese. :D Fura hogy a normalis embereknek nem okoz problemat. De latom, ket accountod van, nem hiaba vagy 0%-on a hozzaszolasaiddal. Huzzal valami fideszes magyar peteres topicba ciganykodni.
Az megvan szamtech zseni, hogy a magyar billentyuzettel valo gepeleshez nem kell fizikai billentyuzet, ugye? 4 okom van, miert nem hasznalok magyar billentyuzetet, de fel sem tudnad fogni.
Masreszt idejossz pofazni hogy ha a mp nyer milyen szar lesz az orszag, miutan husz ev alatt szarraloptak a komcsi elvtarsaid? Ne rohogtess mar. Akar ti lopjatok tovabb, akar mp fogja szerinted, engem nem befolyasol, mert tobb mint 10 eve nem elek mar abban a szarkupacban amit csinaltatok.
Azert milyen beteg lehetsz, hogy belekotsz egy ssds kerdesbe es elkezdesz magyarpeterezni. szerencsetlen... Ha ennyire szar az eleted, meg ott elni, akkor miert nem teszel ellene?

"Az ekezet elolvasasa meg csupan intelligencia kerdese. :D"
Az ékezet nélküli írás meg igénytelenség, és bunkóság kérdése. Neked mindegy, hogy odalent szőrős vagy szoros? :D
Ha bemész a boltba, ott sem mindig okoz gondot, ha köszönés helyett fingasz-böfögsz egyet, majd felsorolod a listát.
Csak sokkal rosszabb benyomást teszel, bár ez lehet neked nem probléma, mert még nem tapasztalatad meg, milyen, amikor az emberek illedelmesen kommunikálnak egymással.
"Fura hogy a normalis embereknek nem okoz problemat."
Honnan tudod, hogy ők a normálisak?
Nyilván sokaknak az sem okoz problémát, ha ciril vagy görög betűkkel írod, de nem ez a szokványos.
"De latom, ket accountod van, nem hiaba vagy 0%-on a hozzaszolasaiddal."
Nincs két accountja. Nem láttam, hogy már ő is szóvá tette az igénytelenségedet. És miért is írná valaki kétszer le ugyanazt (vagy "ugyan azt")? 😅

"Az megvan szamtech zseni, hogy a magyar billentyuzettel valo gepeleshez nem kell fizikai billentyuzet, ugye?"
Hát milyen kell? Spirituális? 😁
"4 okom van, miert nem hasznalok magyar billentyuzetet, de fel sem tudnad fogni."
1. Más fizikai kiosztásod van és képtelen vagy megjegyezni, hogy hol vannak a magyar specifikus karakterek.
2. Képtelen vagy telepíteni magyar kiosztást idegennyelvű oprendszerre.
3. Lusta disznó vagy átváltani.
4. Céges gépen vagy mobilon nincs adminjogod.
Ebből lássuk be, az utolsó az egyetlen értelmes érv, ami megáll.

Most komolyan ez a legnagyobb problémátok, hogy ékezet nélkül ír?
Édes Istenem... 🤦

Szimplán ha valaki feltesz egy kérdést valamivel kapcsolatban nem akadok ki olyan piti dolgokon, hogy nem használ ékezetet, hanem helyette a kérdésre válaszolok, ha tudok. Ha nem, akkor csendben maradok. Attól még ugyan úgy értelmezhető és olvasható, amit ír. Van aki egy épkézláb mondatot nem tud megfogalmazni helyesen és egy 10 éves szintjén van a helyesírása. Itt meg csak annyi történik, hogy nincs ékezet. Tragédia...

Nem az ékezet a baj, az csak egy tünet. Bizonyos embertípus szokása. Persze kivétel erősíti a szabályt, de itt az ember kommunikációja nem a kivétel felé mutat.
Tipikus "leszarom, mindenki bekaphatja"-féle hepciáskodó emberek szoktak így írni, aztán még más a hülye, meg unintelligens, akinek nényelmetlen olvasni.

39 egyrészt nem a kérdezővel kötekedett.
Másrészt mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?
A kérdező kezdte, hogy "ilyenemberekmiattszarazország" (ami már csaknem politikai szlogen) meg még a családját is belekeverte stb.
Erre reagált politikával.
Másrész a kérdező folytatta gondolatmenetet a fideszes trollozással, mintha csak fideszesek lehetnének ellenvéleményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!