Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnám telepíteni a...

Lacidd23 kérdése:

Hogyan tudnám telepíteni a laptopomra (Windows10) a YahooMsgr_9.0.0.2128_en.exe fájlt? Próbáltam kétszer is, de telepítés közben hibaüzenetet írt ki: nem találja a telepítendő fájlokat...

Figyelt kérdés
Próbáltam telepíteni a Messengert a yahoo postafiokómra, de amikor a telepítés után be akarok lépni, nem fogadja el az egyébként helyes jelszavamat. Ezzel is többször próbálkoztam. Azért szeretném a régi messengert telepíteni (vagy az újabbat a yahoo-ra), hogy megnézhessem a 2011-ben váltott üzeneteimet a barátaimmal az akkoriban függetlenül telepíthető és működő Messenger programban. A facebook messengeren nem tehetem ezt meg...

#telepítés #2011 #YahooMsgr #új Messenger
ma 10:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem fogod tudni megnézni, mivel a szerveren nem naplózta az üzeneteket. Csak átment a feladótól a címzetthez, aztán a gépen maradt a program bezárásáig. Ha jól emlékszem volt naplózási funkció, az fájlba mentette a beszélgetést, így ha az megvan (akár a másik félnél aki elküldi neked) akkor vissza tudod nézni. Egyébként nem. Meg azért nem tudsz bejelentkezni, mert ez a szolgáltatás már rég nem üzemel.
ma 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!