Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom a W10-et átrakni...

Hogyan tudom a W10-et átrakni egy másik gépre?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a telepítőt és felraktam egy új gépre mert innen már fogom tudni frissíteni 11-re. (a régi gép már nem támogatta a 11-et) de miután az új gépre felraktam a média toolal amit írtak. Nem tudom megadni a kulcsot mert belépést kér iskolai vagy munkahelyi fiókkal ami nekem nincs. Egy cégtől vettem az új (használt) gépemet amit nekem kellett újra telepíteni.

jan. 2. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kéri a fiókot, akkor nyomd meg a 'shift + f10' kombinációt, és írd be, hogy "OOBE\BYPASSNRO" idezőjelek nélkül. A perjel irányára figyelj!
jan. 2. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Lopni csúnya dolog, add szépen vissza a gépet a jogos tulajdonosának! Bele van égetve a biosba a tulajdonos, a telepítő ezt látja és csak az ő fiókjával működik a Windows.

Esetleg használj Linuxot, az pont tojik erre, simán feltelepül és használható.

jan. 2. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:

"Hogyan tudom a W10-et átrakni egy másik gépre?"

Kiveszed a lemezt az egyik gépből és beteszed a másikba.

Legális licenszet ms fiókon keresztül átrakod. Ennyi.

jan. 2. 20:52
 4/7 CspCsj ***** válasza:

Minek telepítesz Windows 10-et, ha utána frissíteni akarod Windows 11-re?

Nemrég telepítettem Windows 11-et, és aktiválta magát Windows 10 termékkulccsal.

Bár kapni óccsó Windows 11 kulcsot is:

[link]

jan. 2. 21:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezzel újra indul, vissza jutok a régió és billenytű kiosztáshoz majd megint kéri a munkahelyi vagy iskolai adatokat.
jan. 2. 22:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezt az első kommentre írtam.
jan. 2. 22:20
 7/7 A kérdező kommentje:
6. ok értem de nem tudom telepíteni az az első gond, nem az, hogy hány lépésben lesz belőle win 11
tegnapelőtt 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!