Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Prcesszor:Intel core i5-6400CP...

Prcesszor:Intel core i5-6400CPU 2.70GHZ!Érdemes megpróbálni a wn11 telepítést vagy nem!???

Figyelt kérdés
tegnap 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen, a 6700 jó a win11-hez
tegnap 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi 6400* ne zavarjon össze
tegnap 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Nem, a 8. generációtól támogatja.
tegnap 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:
28%

A Windows 11 hivatalosan csak a 8. generációtól támogatja az Intel processzorokat.

[link]

tegnap 15:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt Tudom Hogy Hivatalosan Nem Támogatja az én Procimat! Viszont az érdekelne hogy a sok Youtube videó szerint ami kikerüli a rendszert érdemes-e foglalkozni!?
tegnap 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:
42%
Tudtommal megszüntették a kerülőutakat, de legjobb esetben is kapsz egy támogatás nélküli rendszert.
tegnap 17:02
 7/9 anonim ***** válasza:
26%

Most win10-et használok. Én még várok októberig. Akkor meg úgyis váltani kell. Mondjuk az én rendszeremet támogatja.

Egyébként éppen a Microsoft kiadott egy Windows 11 LTSC verziót, amit akár a te procidra is fel lehet telepíteni mindenféle buherálás nélkül. Próbaképpen felraktam egy 775-ös gépre 4 giga rammal. A telepítő hiba nélkül végigment. Csak angol verzió van belőle, de pár perc alatt átállítható magyarra is.

Annyi a hátránya, hogy új licensz kell hozzá, mert ez se nem Home, se nem Pro verzió.

[link]

tegnap 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:
43%

#7 - "Egyébként éppen a Microsoft kiadott egy Windows 11 LTSC verziót, amit akár a te procidra is fel lehet telepíteni mindenféle buherálás nélkül."

Azt a kiadás Win.11 IoT Enterprise LTSC 2024. A sima Win.11 Enterprise LTSC 2024-et már nem lehet.

Innen is letölthető az angol nyelvű telepítő amiben benne van az IoT LTSC kiadás is, de az nCore-ról lelehet tölteni a magyar nyelvűt is.

A Win.11 IoT Enterprise LTSC 2024 aktiváló kulcsa:

CGK42-GYN6Y-VD22B-BX98W-J8JXD

[link]

ma 07:40
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
ma 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!