Prcesszor:Intel core i5-6400CPU 2.70GHZ!Érdemes megpróbálni a wn11 telepítést vagy nem!???
A Windows 11 hivatalosan csak a 8. generációtól támogatja az Intel processzorokat.
Most win10-et használok. Én még várok októberig. Akkor meg úgyis váltani kell. Mondjuk az én rendszeremet támogatja.
Egyébként éppen a Microsoft kiadott egy Windows 11 LTSC verziót, amit akár a te procidra is fel lehet telepíteni mindenféle buherálás nélkül. Próbaképpen felraktam egy 775-ös gépre 4 giga rammal. A telepítő hiba nélkül végigment. Csak angol verzió van belőle, de pár perc alatt átállítható magyarra is.
Annyi a hátránya, hogy új licensz kell hozzá, mert ez se nem Home, se nem Pro verzió.
#7 - "Egyébként éppen a Microsoft kiadott egy Windows 11 LTSC verziót, amit akár a te procidra is fel lehet telepíteni mindenféle buherálás nélkül."
Azt a kiadás Win.11 IoT Enterprise LTSC 2024. A sima Win.11 Enterprise LTSC 2024-et már nem lehet.
Innen is letölthető az angol nyelvű telepítő amiben benne van az IoT LTSC kiadás is, de az nCore-ról lelehet tölteni a magyar nyelvűt is.
A Win.11 IoT Enterprise LTSC 2024 aktiváló kulcsa:
CGK42-GYN6Y-VD22B-BX98W-J8JXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!