Hogy van az,hogy a windows 10 LTSC 2019 2 évvel tovább támogatott mint a windows 10 LTSC 2021?
10
Áprilisig frissítik w7-en. (úgy ahogy: 115.* esr)
#kérdező
"És mennyiben különbözik az IoT verzió a sima ltsc tőlM"
- Más-más licenc kulcs kell az aktiválásukhoz. Az Iot LTSC-t digitális licenccel (tartós) is lehet aktiválni.
A Win.11 IoT Enteprise LTSC 2024 kiadás csak az angol telepítőben van benne, de az nCore-ól letölthető a magyar nyelvű is.
13/
De megjelent már hivatalosan?Meg aktiváló kódot hol szerzel hozzá?
Ott van a hivatalos a 26100.1742-es Build ami linket küldtem.
Evvel tudod aktiválni:
- Az IoT LTSC-t HVID-el (digitális licenc).
- A sima LTSC-t a KMS38-al. - [link]
3-as válasz
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Ezeket az LTSC-ket nem magánszemélyeknek készíti a Microsoft.
15/
Én nem szeretem ezt a KMS aktivációt.Azt látom,hogy aktiváló kulcsot lehet venni windows 10 ltsc 2019-hez de gondolom a windows 11 IOt 2024-hez még nem lehet.
16/
Tisztában vagyok vele.Most kipróbáltam a win 10 ltsc 2019-et hát felüdülés az eredeti sima windows 10-hez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!