Windows 7-en még meddig marad támogatott a firefox illetve meddig jön havonta a rosszindulatú szoftverek eltávolítására szolgáló eszköz, illetve a napi mse updatek?
Már eleve az is mazochista, aki 2023 -ba Windows 7 -et használ.
Szemrebbenés nélkül képesek 1-2 évente cserélni az emberek a telefonjukat, százezreket eltapsolván, mert a másik egy árnyalattal szebb fényképet csinál vagy 2 pixellel nagyobb a kijelző felbontása. De hogy öt évente legalább 20-30 ezret félre raknak számítógép fejlesztésre, Isten ments. Inkább kenjük be jó vastagon sárral, jóvanazúgy...
Utána persze a szoftvert kell szidni. :D
Hivatalosan három éve ért véget a támogatás, de a kiterjesztett támogatás (Professional és Enterprise változatokra) idén januárig tartott.
Külső szoftverek támogatási határidejét pedig nehéz megjósolni.
Windows XP-nél a Microsoft kiterjesztett támogatás 2014-ben járt le, a Firefox pedig még 2018-ig támogatta.
Nem tudom mitől lenne HDD gyilkos, én évekig HDD-ről használtam a Win10-es gépem, semmi baja nem lett a HDD-nek, szépen működik most is, igaz már vettem bele SSD-t rendszernek.
Ha jó minőségű a HDD és nem éri komolyabb külső ütődés, vagy valami akkor szépen elketyeg az akár 10 évig is.
Egyébként tudtommal működik még a legújabb Firefox is Win7-en. A 7-es pedig már SEMMILYEN támogatást nem kap.
"Ameddig csak lehet, addig Win7-en akarod maradni"
Lehet azt még akár 10 évig is, de minek? A Win7 támogatása megszűnt. A Win 10 2025 októberéig lesz támogatott.
A Microsoft Storeos cuccokat meg le lehet törölni, ha nem kell.
#6-nak: az #5-ös lopásról beszél ami illegális, dark web.
Természetesen nem kap frissítést.
8- as hányszor küldöd még be ezt a hülyeséget?
Win7-hez már nincs támogatás!
Vége.
Úgy látszik, hogy te egyáltalán nem vagy tisztában az op.rendszerek támogatásával!
Ezeket a fellelhető frissítéseket nem automatikusan telepíti az Update, hanem manuálisan (kézzel) kell telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!