Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7-en még meddig marad...

Windows 7-en még meddig marad támogatott a firefox illetve meddig jön havonta a rosszindulatú szoftverek eltávolítására szolgáló eszköz, illetve a napi mse updatek?

Figyelt kérdés
Nem akarok a fos win10-re váltani, ami 1 hdd gyilkos, sok microsoft store beli marhaság gyárilag felmegy, amíg csak lehet addig win7-nél akarok maradni

2023. márc. 17. 23:41
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
65%

Amúgy akik azt mondják, hogy HDD-n futtatni op. rendszert mazohistaság, nem mindig vtak SSD-k... pl. 10 éves notebookomban HDD van.

Ez csak a Windows 10 óta van, hogy már SSD-re kell tenni.

Hozzá teszem, 3 évig Windows 10-et is HDD-ről futattam. Idén szembesültem ezzel, hogy SSD-re kell telepíteni. A 2015-s megjelenése óta...

2023. márc. 18. 18:44
 12/54 anonim ***** válasza:

A Chrome böngészőt támogatják még 6 hónapig. A Firefoxról nem volt hír.

[link]

2023. márc. 18. 18:47
 13/54 anonim ***** válasza:
53%

11/

Felőlem akár USB2 pendriveról is futtathatsz windows 10-et (WTG módban) csak ne csodálkozz a sebességen. Ha van rá lehetőség én inkább a gyorsabb ssd-t választom minimális felárért. 🙂

2023. márc. 18. 18:58
 14/54 anonim ***** válasza:
45%

8/ 10/

Te nem érted. Ez illegális.

Arra csak szerődés és fizetés után jogosult pár cég. cég!

Persze a mutatott crackelés után a tolvajok is tudják telepíteni. De az előzetes crackelés nélkül nem telepíthető. A crackelést pedig a törvény bünteti.

2023. márc. 18. 19:06
 15/54 anonim ***** válasza:
100%

#11 - "Ez csak a Windows 10 óta van, hogy már SSD-re kell tenni."

Olyan nincs, hogy milyen op.rendszer milyen meghajtóval használhatunk. Olyan sebességű maghajtóval használod az op.rendszered amilyenre van pénzed megvenni.

Windows 7-est használták SSD-vel, csak kevés felhasználónak volt pénze rá megvenni. Egy 60GB SSD majdnem 40ezer forintba került az elején.

2023. márc. 18. 19:22
 16/54 P.O.C. ***** válasza:
69%

#11: Mindenki úgy szívatja magát ahogy akarja, van aki HDD -vel akarja. Én 2012 -ben vettem az első SSD -et, akkor még 25-30 ezret kóstált egy sima 120 GB -os, nem 4 ezret mint most (és a mai napig tökéletesen működik mellesleg). A Windows 10 a fasorba sem volt még. Windows 7 -en használtam, és már azon is hatalmasat dobott. Mikor visszaültem merevlemezes gép elé szabályosan rossz élmény volt.

És az sem igaz, hogy csak a Windows hibája ez. A legújabb Ubuntu -k is olyan lassúak HDD -s gépen mint a tetű. Hatalmasra nőttek az igények, emiatt hatalmasra nőttek az operációs rendszerek is. A merevlemez szép lassan meghaladja a korát, eljön majd az idő mikor majd csak réteg termék lesz szerverekbe meg NAS -okba, mert az SSD teljesen kiszorítja majd.

2023. márc. 18. 19:24
 17/54 anonim ***** válasza:
0%

#10 Te nem érted, hogy a Windows 7-nek NINCS támogatása. Amit meg te küldtél az illegális és ki tudja még mit tartalmaz...

Az Ubuntu pont nem lassú.

Épp a múltkor virtuális gépen próbáltam ki az Ubuntu 22.10-et. Alap telepítés, GNOME felület, kapott 2 mag CPU-t és HDD-ről futott és még igy is meglepően gyors volt és dokkal gyorsabb mint mondjuk egy Win10 virtuális gépben.

2023. márc. 19. 15:45
 18/54 anonim ***** válasza:
63%

Már teljesen bele vagy zavarodva az okoskodásodba!

2023. márc. 19. 17:12
 19/54 anonim ***** válasza:
31%

#18 Igen. Biztosan én okoskodok... :D

Nem is te, akinek fogalma sincs az egészről, de azért jössz itt a hülyeségeddel, holott rajtam kívül más is írta már, hogy az illegális amit te itt híresztelsz és, hogy hivatalosan már csak a Win10 és a 11 támogatott, a többi nem. Semmibe nem kerülne, csak utánaolvasni a dolgoknak.

2023. márc. 19. 18:05
 20/54 MolotovPunk ***** válasza:
Jó kérdés. A Firefox még frissül Win7-re amúgy. Másik gépemen eredeti Win7 van telepítve és pont a napokban frissült a Firefox.
2023. márc. 25. 17:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!