Hogy van az,hogy a windows 10 LTSC 2019 2 évvel tovább támogatott mint a windows 10 LTSC 2021?
A Windows 10 Enterprise LTSC 2019 volt az utolsó verzió amelyik 10 év kiterjesztett támogatást kapott.
- Most már csak az "IoT" Enterprise LTSC-k kapnak 10 év kiterjesztett támogatást.
A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 (21H2-es verzió) nem rendelkezik kiterjesztett támogatással, ezért a támogatás 2027. január 12 -én megszűnik.
A Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 (21H2-es verzió) viszont meghosszabbított támogatást kap 2032. január 13-ig.
2/
És mennyiben különbözik az IoT verzió a sima ltsc tőlM
4
Mivel az már egy 5 éves szoftver és csak biztonsági frissítéseket kap és normál verzión (home pro) már nincs támogatva ezért elég könnyen belefuthatsz ilyesmibe.
5/
Na jó de ha ez a verzió meg 2029-ig támogatott más gyártóknak is támogatni kéne addig nem?
6
Ki kötelezne egy kis szoftvercéget hogy a szoftverei játékaik támogassanak egy 10 éves oprendszert? Még csak nem is a célközönségükhöz tartozik (az a home és a pro).
7/
Engem a játék nem is érdekel.olyasmire gondoltam inkább mint pl bönmgészők
9/
De még frissítik is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!