Végleges Windows 11 licenszet kaptam?
Kalóz Win10 Pro-ról frissítettem Windows 11-re a Windows Update-en keresztül. Most így kaptam egy legális Windows 11 Pro-t kérdésem ,hogy ezzel licenszet is kaptam hozzá a Microsoft fiókomba? Tehát ha
újra telepítem pendriveról az egészet akkor a fiókomba belépve újra fogom tudni aktiválni?
Azért ez picit sántít:
"Most így kaptam egy legális Windows 11 Pro-t"
Nem attól lesz legális, hogy a microsoft adta és nem kell hozzá semmi aktivátor vagy ilyesmi.
Kaptál egy licenszet: igen... végleges: valószínűleg igen azon a gépen... legális: nem.
Persze ez gondolom nem probláma neked, ha az alternatíva amúgyis a "kalóz" verzió... mindenképp jobb egy ilyen "tiszta" illegális verzió... abban leglább nincs semmi veszélyes/rosszindulatú cucc.
Valószínűleg végleges. De azt nem tudhatod előre, hogy a Microsoft mikor lesz olyan kedvében, hogy rászáll ezekre az így szerzett licencekre.
Nekem is van egy ilyen gépem. Azon is kalóz Windows 10 volt és ráfrissítettem a 11-et. Utána csináltam egy tiszta telepítést mert kapott egy SSD -t a gép és a licenc megmarad, aktivált volt a Windows, ahogy csatlakozott a netre (még az MS fiókba sem kellett belépnem).
Így egyébként attól sem kell tartani, ha a Windows 10 törésbe volt esetleg vírus (bár ennek amúgy is kicsi az esélye). De tiszta telepítés után annak is vége.
Igen, win7-ről win10-re is így lehetett licenszet kapni.
Írd be cmd-be:
1- slmgr -xpr
2- slmgr /dli
Minden infót megkapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!