Windows 11 Prot szeretnék telepíteni, de a gépen régebben Home verzió volt és csak ez települ fel újból és újból,mi lehet a megoldás?
Vettem egy előtelepített gépet amin Windows 11 home verziója futott a matrica alapján.
Windows 11 prot szeretnék telepíteni, de a gépen régebben Home verzió volt és automatikusan az telepedik fel.
Elolvastam, itt a tiszta telepítést javasolták stb. de mikor kéne választani a verziók közül, akkor ez a menü nem jelenik meg.
Rögtön a telepítéshez ugrik. Nem ez volt az első eset egyébként. Főleg Brand gépeknél tapasztaltam.
Reseteltem a gép BIOS-át, kihúztam a internetkapcsolatból, másik HDD-t használtam, de az eredmény ugyanaz.
Milyen lehetőségek vannak még? válaszukat előre is köszönöm.
tudod upgradelni a pro kulcsal
nem hivatalosan meg meg kell hackelni valamit biztosan
pl. ha buheralt telepitot hasznalsz ott biztos kenyszeriteni lehet hogy ne ugorja at verzio valasztast
Ezt bemásolod a telepítő pendrivera. 🙂
Amit #3 linkelt az csak a Pro-hoz jó.
Töltsd le innen az ei.cfg fájlt. Csomagold ki és másold bele a telepítő "sources" mappájába és akkor már tudsz választani a kiadások között.
- vagy Business telepítőt töltesz le és abból telepíted a Pro-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!