Melyik a kedvenc Linux disztribúciótok, és miért éppen az?
Figyelt kérdés
ápr. 29. 12:54
21/31 anonim válasza:
Kedves 20-as. En kb 1 orát "patgolgatom" a rendszert telepítés után. Azután hozzá se nyúlok, stabilan gyorsan működik.
23/31 anonim válasza:
Frissites, nvidia driver, timeshift, samba, finomhangolások, selinux tiltas, gnome beallitasa.
24/31 Tom Benko válasza:
Hát, ebbőla samba meg a selinux misősül esetleg patkolgatásnak...
25/31 gentoojedi válasza:
A SELinux letiltása? Egy helyen kell összesen az értéket átírni disabledre. De ha ez egyeseknek sok, akkor kerülni kell fedorát meg a red hat származékokat.
De ugye #21 #23-as még Sambát se kéne pőatkolgatni, ha Mintet használnál.
26/31 anonim válasza:
Nem szeretem a debian származékokat.
Teljesen jól boldogulok a fedoraval is, bár tartok az őszi frissítésétől, ahol kivezetik az xorgot, és csak wayland lessz. Nálam nem működik zökkenőmentesen, de meglátjuk mi lesz.
27/31 gentoojedi válasza:
Akkor go Rocky/Alma/Oracle Linux. 8 vagy 9. 2035-ig promléma megoldva.
28/31 anonim válasza:
Félreértesz. Nekem semmi problémám a fedorával.
29/31 gentoojedi válasza:
"Félreértesz. Nekem semmi problémám a fedorával."
+
"Nálam nem működik zökkenőmentesen, de meglátjuk mi lesz."
=Tehát majd csak lesz, ha lesz.
30/31 anonim válasza:
Xorgon hasznalom. Oktober vegen erkezik a 41-es. Addig meg kijavithatjak, optimalizalhatjak a waylandot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!