ChatGPT. Te használod?
A. ChatGPT. Nem. Ugyan. Az. Mint. A. GPT.
Az, hogy irriták a ChatGPT valamelyik aspektusa, nem azt jelenti, hogy bajom van a GPT-vel.
Érti, kedves?:D
Kettes voltam, megint. De kérlek mesélj még, miket nem tudtam.
2 -es avagy már 11 es ezt most ezküszöm nem értem 😊
A ChatGPT -ről beszélgettünk. Meg a copilotról…
Szóval ezt a mondatot nem értem: A. ChatGPT. Nem. Ugyan. Az. Mint. A. GPT.
Hát előszöris Nem Értem Mi Ez a Sok Nagy Kezdő Betű 😊
És hogy mit értesz Csak GPT alatt :)
Ami nem ugyanaz mint chatgpt
Mert a GPT jelentése: Generative Pre-trained Transformer)
Magyarul annyit tesz generatív nyelvi modell vagyis hogy szövegből szöveget generál. (Mázli hogy értetően amúgy… de ezen sokat dolgoztak mire értelmes szövegethozott össze az algoritmusa)
A chatgpt Pedig olyan szöveg generátor amivel chtatelhetsz!
Pl a matekot sem fogja megoldani neked a chatgpr tudtad ? mert NEM matematikai megoldásokra találták ki. Lehet hogy párat megold, de hibázik ha matekról van szó. Ezt maguk a fejlesztők mondják róla
"Nem Értem Mi Ez a Sok Nagy Kezdő Betű"
Mondatokat nagybetűvel kezdünk.
Szöveges dolgokban is hibázhat vagy hallucinálhat.
"A kettes azt írta, hogy őt irritálja a ChatGPT. Ehhez képet Copilotot meg használja. Hát ebből nekem nem úgy tünt, hogy tudja hogy a kettő ugyanaz…"
Pont ezaz, hogy a kettő NEM ugyanaz. Ezt próbálom leszögezni a 8/11-ben.
"És hogy mit értesz Csak GPT alatt :)"
Már leírtam, hogy a GPT-3/4-et. A 8-as válaszomban. Amit nagyon kényelmesen ignoráltál. Az egy specifikus LLM, nem az általánosságban vett GPT, mint fogalom.
Nagyonkérlekszépen keress már rá, hogy mi a különbség a nyelvi modell, és az ezt felhasználó alkalmazás között, könyörgöm. Vagy akér kérdezd meg a ChatGPT-t az isten áldjon meg:
"A GPT-3.5 és a ChatGPT közötti különbség az az, hogy a GPT-3.5 az OpenAI által fejlesztett generatív nyelvi modell, amely képes szövegfeldolgozásra és generálásra. A ChatGPT pedig egy konkrét implementáció vagy alkalmazás a GPT-3.5-nek, amely arra szolgál, hogy interaktív beszélgetéseket folytasson az emberekkel.
Tehát a GPT-3.5 egy általános célú modell, amelyet széles körben használnak különféle feladatokra, míg a ChatGPT egy speciálisan az emberekkel való beszélgetésekhez kialakított verziója, amelyet arra terveztek, hogy könnyebben használható legyen a párbeszédek kezelésére és az emberi felhasználók igényeinek kielégítésére."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!