Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » ChatGPT. Te használod?

ChatGPT. Te használod?

Figyelt kérdés
A kérdés hogy használod-e a ChatGPT-t? Ha igen, mire, ha nem miért?

ápr. 14. 22:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A. ChatGPT. Nem. Ugyan. Az. Mint. A. GPT.

Az, hogy irriták a ChatGPT valamelyik aspektusa, nem azt jelenti, hogy bajom van a GPT-vel.

Érti, kedves?:D

Kettes voltam, megint. De kérlek mesélj még, miket nem tudtam.

ápr. 15. 15:13
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

2 -es avagy már 11 es ezt most ezküszöm nem értem 😊

A ChatGPT -ről beszélgettünk. Meg a copilotról…

Szóval ezt a mondatot nem értem: A. ChatGPT. Nem. Ugyan. Az. Mint. A. GPT.

Hát előszöris Nem Értem Mi Ez a Sok Nagy Kezdő Betű 😊

És hogy mit értesz Csak GPT alatt :)

Ami nem ugyanaz mint chatgpt

Mert a GPT jelentése: Generative Pre-trained Transformer)

Magyarul annyit tesz generatív nyelvi modell vagyis hogy szövegből szöveget generál. (Mázli hogy értetően amúgy… de ezen sokat dolgoztak mire értelmes szövegethozott össze az algoritmusa)

A chatgpt Pedig olyan szöveg generátor amivel chtatelhetsz!

Pl a matekot sem fogja megoldani neked a chatgpr tudtad ? mert NEM matematikai megoldásokra találták ki. Lehet hogy párat megold, de hibázik ha matekról van szó. Ezt maguk a fejlesztők mondják róla

ápr. 15. 15:39
 13/15 anonim ***** válasza:

"Nem Értem Mi Ez a Sok Nagy Kezdő Betű"

Mondatokat nagybetűvel kezdünk.

Szöveges dolgokban is hibázhat vagy hallucinálhat.

ápr. 15. 15:48
 14/15 anonim ***** válasza:

"A kettes azt írta, hogy őt irritálja a ChatGPT. Ehhez képet Copilotot meg használja. Hát ebből nekem nem úgy tünt, hogy tudja hogy a kettő ugyanaz…"

Pont ezaz, hogy a kettő NEM ugyanaz. Ezt próbálom leszögezni a 8/11-ben.

"És hogy mit értesz Csak GPT alatt :)"

Már leírtam, hogy a GPT-3/4-et. A 8-as válaszomban. Amit nagyon kényelmesen ignoráltál. Az egy specifikus LLM, nem az általánosságban vett GPT, mint fogalom.

Nagyonkérlekszépen keress már rá, hogy mi a különbség a nyelvi modell, és az ezt felhasználó alkalmazás között, könyörgöm. Vagy akér kérdezd meg a ChatGPT-t az isten áldjon meg:

"A GPT-3.5 és a ChatGPT közötti különbség az az, hogy a GPT-3.5 az OpenAI által fejlesztett generatív nyelvi modell, amely képes szövegfeldolgozásra és generálásra. A ChatGPT pedig egy konkrét implementáció vagy alkalmazás a GPT-3.5-nek, amely arra szolgál, hogy interaktív beszélgetéseket folytasson az emberekkel.

Tehát a GPT-3.5 egy általános célú modell, amelyet széles körben használnak különféle feladatokra, míg a ChatGPT egy speciálisan az emberekkel való beszélgetésekhez kialakított verziója, amelyet arra terveztek, hogy könnyebben használható legyen a párbeszédek kezelésére és az emberi felhasználók igényeinek kielégítésére."

ápr. 15. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:
7-es vagyok . Úgy legyen
ápr. 15. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!