Legjobb AI chatbotok?
Számotokra melyik válik be?
Melyik ad tökéletesebb válaszokat, melyiket használjátok rendszeresen?
Én a havi 10 dolláros csomagon kezdtem, amiben a kereső + Quick Answer + Summarizer AI + FastGPT van benne, ez utóbbi egy érdekes, egy körös, forrásokkal kiegészített ChatGPT szerűség. Ezeket ha simán beregisztrálsz, ingyen is kipróbálhatod. Én fel se használtam a 100 ingyenes keresést, annyival jobb volt számomra a Google-nél, hogy 2 nap után előfizettem.
Pár hónap után upgradeltem a havi 25 dolláros Ultimate csomagra, amiben benne van az Assistant. Itt a leírása: [link]
GPT-4-es chat is jár mellé, úgyhogy ha az alap ChatGPT Pro-nak csak a chat részét használod, a DallE-t, és GPT Store-t nem, akkor simán le is mondhatodaz OpenAI előfizetést, és ugyanannyiért használhatod a Kagi Ultimate-en keresztül.
Ja, és semmit nem loggolnak rólad, a keresőt pedig olyan szinten testre szabhatod, hogy érdemes rögtön a dokumentáció elolvasásával kezdeni. Egyes domainek feljebb-lejjebb rangsorolása vagy letiltása, fórumkreresők, podcastkeresők, stb. Kedvenc előfizetésem jelenleg.
Kagi, höhö! :)
Köszönöm egyébként, kedves jó uram!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!