Csak nekem tünt fel, hogy mintha butább lenne mostanában a ChatGPT?
Túl hamar küldtem el a kérdést :D
Folyt.:
Konkrétabban nem is a kérdésre válaszol, ha hosszabban írom le a kérdésem, csak az egyik felére válaszol.
Megkérdeztem tőle, hogy a laptopom támogat-e gyorstöltést az USB porton, erre azt írja, próbáljam meg frissíteni a Windows-t, hátha megoldja a problémát.
Erre ráírtam, hogy nem ez volt a kérdés, Ő pedig: Elnézést a félreértésért! az "USB gyorstöltés" a telepítést jelenti ebben az esetben. A Windows javasolja, hogy frissítse rendszerét egy USB-n keresztül.
Én: Akkor harmadjára megint: USB kábelen keresztüli gyorstöltést támogat-e a laptopom. És így harmadjára tudta megválaszolni a kérdésem.
Hát nem okosodott, az biztos.
A kedvencem, amikor egy ismerősöm kirakott egy screenshotot facebookra, hogy a ChatGPT szerint az Anyám tyúkját József Attila írta. Kicsit később odakommentelte alá, hogy kijavította a ChatGPT-t, le is tesztelte, és utána már helyesen válaszolt neki. Na, gondoltam, letesztelem én is. Nekem mindezek után azt válaszolta, hogy az Anyám tyúkja szerzője Weöres Sándor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!