ChatGPT. Te használod?
Néha igen, de csak poénkodásra.
Egyszer Facebookon kiposztolta egy ismerősöm, hogy megkérdezte a ChatGPT-től, ki írta az Anyám tyúkját. Az azt válaszolta, hogy József Attila. Ismerősöm ezután kommentelt a saját posztjához, hogy kijavította a ChatGPT-t, aztán megint megkérdezte, és akkor az már helyesen Petőfi Sándort válaszolt. Ezután kíváncsiságból megkérdeztem én is, nekem Weöres Sándor volt a válasz :D
Ehhez kettesként meg annyit fűzök hozzá, hogy a ChatGPT meg a GPT-3/4 nem ugyanaz...
A GPT egy LLM, a ChatGPT pedig az eköré épített szoftver. Meg amúgyis, az ingyenes ChatGPT GPT-3.5 alapú, míg a Copilot GPT-4 alapú, szóval még a LLM sem ugyan az.
Az irritálja, "hogy nem képes interneten keresni". A Copilot képes. Tanulj meg írni és olvasni!
7 -as vagyok 9 -esnek mondom! A kettes azt írta, hogy őt irritálja a ChatGPT.
De hol írta, hogy azért használja a Copilotot mert az más? Tudod miben más? az adatbázisa frissebb mivel a Microsoft frissebben tartja. De az adatbázisban keresgélő motorja a Co pilotnak is nem más, mint maga a ChatGPT. És továbbra is fenntartom, hogy a kettes ezt nem tudta…
És most, hogy már tudja talán ugyanúgy irritálja majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!