Mi lehet most ez a hiba a facebook messengerrel?
Figyelt kérdés
Asztali számítógépről nyitnám le az üzeneteket, de nem tudom, mert ezt írja ki:
"GraphQL-lekérdezés nem megengedett. A lekérdezés nem megengedett, mert néhány mezőnél sikertelen volt a jogosultságok ellenőrzése."
Mi ez az egész? Más is tapasztal ilyet jelenleg? Helyre fog jönni magától? Sose láttam még ilyet.
2023. okt. 22. 19:58
1/7 anonim válasza:
Asztali számítógépnél nekem is ez a hiba jön, telefonról viszont működik a messenger.
2/7 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van, épp most írtam ki róla kérdést, mert azt hittem csak nálam van gond, aztán utána látom hogy csomó ember ugyanezzel találkozik.
3/7 anonim válasza:
Itt is ez van gépről, órája kb. Akkor általános úgy látom. Van jópár plugin a spéci böngészőmben, azt hittem azzal akadt össze valami.
4/7 anonim válasza:
Majd megoldják, mindig van valami nagyobb hibája. Sokaknál rossz.
5/7 anonim válasza:
Mindenhol. Gondolom, fejlesztenek, valami logolikatlanabb es sz@rabb lesz, mint eddig volt.
6/7 anonim válasza:
Nekem mobilon is és asztalin is működik.
7/7 anonim válasza:
Nalam is ez van. Azt hittem,hogy benyeltem valami virust de ezek szerint a facebookkal van baj. Telefonrol mukodik rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!