3. napja folyamatosan 0-24- ben elérhetőnek mutat a messenger, közben én net közelében sem vagyok.Már letöröltem, újból letöltöttem. Kiléptem minden honnan. Megváltoztattam a jelszavam. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 19:38
1/2 anonim válasza:
Szükséged van erre a funkcióra?
Ha nem, akkor kapcsold ki!
Nyilván ha kikapcsolod, akkor mások sem látják az elérhetőségedet, de te sem láthatod másokét.
Mind fb appban (vagy böngészős felületen), mind messenger appban ki kell kapcsolni az elérhetőség jelzését.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de már ezen is túl vagyok de akkor is elérhetőnek mutat. 1 óra múlva néztem meg anyukám messengerét és ott voltam az elsők között neki akik aktívak..
2022. dec. 29. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!