Mi lehet az alábbi hiba oka Facebook-on/Messenger-en? Többi lent.
Figyelt kérdés
Marketplace-n árulok pár dolgot és ha kapok egy üzenetet, akkor jelzi a megszokott helyen ("világít" az új üzenet érkezett ikon), asztali gépen, böngészőben kapott üzenetről lenne szó. Belekattintok, hogy megnyissam az üzenetet, amit kaptam, de semmit nem jelez, nem találom az üzenetet. Csak úgy jeleníti meg az üzenetet, ha megkeresem Marketplace-n, amit árulok és ott megtudom nyitni. Ez miért van így? Nem kevés dolgot árulok és nagyon bosszantó, hogy egyesével végig kell kattintgatni a hirdetéseket, hogy melyikkel kapcsolatban írtak. Chrome böngészőt használok, telefonos Messneger alkalmazásban megjelenít minden üzenetet, de én nem szeretem a telefon nyomkodni és ezért részesítem előnybe az asztali gépet. Beállítási probléma ez vagy valami más?2023. szept. 22. 13:09
1/1 anonim válasza:
Nálam nincs ikyen probléma.
Kirpóbáltad másik böngészőben, vagy inkognitó módban? Lehet valamelyik kiegésztő zavar be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!