Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Opera GX hibásan megjelenített...

Opera GX hibásan megjelenített képek?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan körbeírni a hibát, valamiért az Opera GX-ben pár képet fehér-szürkébe tölt csak be.

Csak ebben a böngészőben csinálja. Itt egy kép a hibáról:

[link]

És így kellene kinéznie (Edge böngésző)

[link]

#fekete-fehér #betöltésihiba
2023. szept. 9. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Töröld le a kínai kémszoftvert, és használj helyette mást, például Brave-et.
2023. szept. 9. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

De én sejtem mi lehet a baja, kérdező: szerintem a WoT úgy "rajzolja" ki azokat az ikonokat, hogy alul van az a fekete mintás háttér(kép), és a tetejére tesz egy átlátszó hátterű grafikát. És sejtésem szerint az átlátszó részt az opera valamiért nem tudja átlátszóként kezelni, így fehérrel kitölti, ami magasabb rétegben van mint a fekete, így felülírja.

Esetleg (privátban) átdobod a linket? Nekem Opera Stable 102 van, ami eléggé hasonlít rá, bár más kicsit az engine, kiváncsi lettem, hogy nálam hogy kezeli le, illetve jó-e a sejtésem -- megnézném a kódját :)

2023. szept. 9. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
2023. szept. 9. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:

#1 Ha az opera neked kémszoftver, hülye vagy.

Köszönöm hogy lehülyéztél, a válaszod természetesen jelentve, mert sértő.

Az Opera addig nagyon jó volt, amíg meg nem vették a kínaiak. Én csak javaslatot tettem, hogy ne használja a tag, mert az Opera böngésző és az Opera VPN-nek nevezett proxy hálózat egy nettó kémszoftver. Aki szereti, használja boldogan, de én nem fogom semmiképp az fix.

2023. szept. 9. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Köszönöm az értelmes választ. Veled ellentétben, egyébként hogy valami hasznosat is írjak:

Az Opera GX-ben azok a képek jelenhetnek meg fehér-szürkében, amelyeknél a Force Dark Pages funkció be van kapcsolva, ami még béta tesztelés alatt áll. Ezt a problémát néhány felhasználó jelentette az Opera fórumokon. Az egyik megoldás lehet a korábbi verziókra való visszalépés, például az 81-es verzióra történő visszaállás, amíg az Opera megoldja a problémát. Az Opera fórumokon érdemes figyelni az esetleges frissítésekre vonatkozóan.

2023. szept. 9. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem szabad Xiaomi stb kínai telefonokat stb kínai márkás elektronikai eszközöket sem mert kémszoftvert tartalmaznak?
2023. szept. 10. 00:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak kitalálják a szakemberek, és nincs is úgy ahogy mondják. DNS logokban saját magam is tapasztaltam elég érdekes lekéréseket xiaomi és másik kínai eszközöktől, és bizonyos kínai szoftvertől.

[link]

[link]

[link]

[link]

Sajnos minden szoftver gyűjt adatot, csak abban térnek el hogy mennyit, és mennyire személyeset. Az emberek nagy részét ez nem érdekli. Mindenki azt használ ami neki megfelelő, és elfogadja a felhasználási feltételeit.

2023. szept. 10. 07:45
 8/8 A kérdező kommentje:
5/7 köszi a választ, Force Dark Pages volt a probléma forrása.
2023. szept. 25. 13:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!