Opera GX hibásan megjelenített képek?
Nem tudom pontosan körbeírni a hibát, valamiért az Opera GX-ben pár képet fehér-szürkébe tölt csak be.
Csak ebben a böngészőben csinálja. Itt egy kép a hibáról:
És így kellene kinéznie (Edge böngésző)
De én sejtem mi lehet a baja, kérdező: szerintem a WoT úgy "rajzolja" ki azokat az ikonokat, hogy alul van az a fekete mintás háttér(kép), és a tetejére tesz egy átlátszó hátterű grafikát. És sejtésem szerint az átlátszó részt az opera valamiért nem tudja átlátszóként kezelni, így fehérrel kitölti, ami magasabb rétegben van mint a fekete, így felülírja.
Esetleg (privátban) átdobod a linket? Nekem Opera Stable 102 van, ami eléggé hasonlít rá, bár más kicsit az engine, kiváncsi lettem, hogy nálam hogy kezeli le, illetve jó-e a sejtésem -- megnézném a kódját :)
#1 Ha az opera neked kémszoftver, hülye vagy.
Köszönöm hogy lehülyéztél, a válaszod természetesen jelentve, mert sértő.
Az Opera addig nagyon jó volt, amíg meg nem vették a kínaiak. Én csak javaslatot tettem, hogy ne használja a tag, mert az Opera böngésző és az Opera VPN-nek nevezett proxy hálózat egy nettó kémszoftver. Aki szereti, használja boldogan, de én nem fogom semmiképp az fix.
Köszönöm az értelmes választ. Veled ellentétben, egyébként hogy valami hasznosat is írjak:
Az Opera GX-ben azok a képek jelenhetnek meg fehér-szürkében, amelyeknél a Force Dark Pages funkció be van kapcsolva, ami még béta tesztelés alatt áll. Ezt a problémát néhány felhasználó jelentette az Opera fórumokon. Az egyik megoldás lehet a korábbi verziókra való visszalépés, például az 81-es verzióra történő visszaállás, amíg az Opera megoldja a problémát. Az Opera fórumokon érdemes figyelni az esetleges frissítésekre vonatkozóan.
Lehet hogy csak kitalálják a szakemberek, és nincs is úgy ahogy mondják. DNS logokban saját magam is tapasztaltam elég érdekes lekéréseket xiaomi és másik kínai eszközöktől, és bizonyos kínai szoftvertől.
Sajnos minden szoftver gyűjt adatot, csak abban térnek el hogy mennyit, és mennyire személyeset. Az emberek nagy részét ez nem érdekli. Mindenki azt használ ami neki megfelelő, és elfogadja a felhasználási feltételeit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!