Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Libre office bemutatot hogy...

Libre office bemutatot hogy csinaljam meg ugy, hogy ha power pointban nyitom meg, ne valtozzon meg az egesz eloadas kinezete?

Figyelt kérdés
Hogy masok lesznek a betutipusok, mashol a kepek, stb..
tegnap 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem fog sose 100%-ban összejönni, mert csak kompatibilis.

Max ha azonos betűtípust használsz, akkor azok lesznek úgy, de a rizikó mindig ott van, hogy kicsit máshogy lesz.

Most ránéztem viszont és van egy érdekes dolog, ugyanis hordozható verzió is létezik LibreOffice-ból, de ha jól látom az valami segédprogrammal építhető.

Szóval talán tudsz olyan USB meghajtót csinálni, amin rajta lesz Libreoffice prezentációd és hozzá a LibreOffice is, ami lejátsza.

tegnap 11:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez erdekes otlet.

Es olyanra nincs esetleg lehetoseg hogy pdf-be konvertalom a libre office-t? Es ugy adom elo?

tegnap 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Dehogynincs, nyugodtan előadhatod pdf-ben is.
tegnap 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet,de nyilván a PDF során az átmeneti hatások eltűnhetnek stb.

Sőt talán HTML export is van és akkor lehet az is jó, érdemes megnézni az export lehetőségeket.

tegnap 11:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Az effektek nem olyan fontosak nekem.

Akkor pdf-ben is lehet valtogatni a diak kozott, teljes kepernyoben?

tegnap 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet.
tegnap 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Csináld meg a prezentációt ODP-ben, a saját formátumában, aztán a végén mentsd le .pptx-ben. Velem is előfordult ilyen.
tegnap 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!