Milyen pc-s játékkal játsszon egy 5 éves gyerek?
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy név szerint mit ajánlanátok. A lego oldalán és az egyszervoltton, illetve a pöttyös kapitány játékai közt néhányat már használ önállóan. Szereti a markolós, traktoros építős dolgokat. Városépítőket pedig szívesen figyeli. De milyen a korának megfelelő játékok vannak amiket adott esetben egérrel ő is tud könnyen kezelni? Az egeret már megtanulta ezért érdekes ez.
Lövöldözőst NE. S bunkók,kioktatók kíméljenek.
Én gyermekkoromban nagyon szerettem a Bolderdash című játékot. Mutasd meg a kicsinek, hátha megtetszik neki!
(Ügyességi-logikai játék, nem egérrel, hanem kurzorbillenytyűkkel és space-vel irányítható...)
Ez mindkettotoknek tetszeni fog: (World of Goo) [link]
Mi is ezzel jatszunk napok ota, ami vizsgaidoszakban kicsit kellemetlen...
(Tigi)
Minden játékra rá van írva, hogy hány éveseknek való, azt érdemes figyelni, mert nem véletlenül írják rá.
Amúgy amik élvezetesek lehetnek akár egy ilyen gyermeknek is és idősebbeknek is.
Audiosurf, Everyday Shooter, a fentebb emlegetett World of Goo, talán portal és társai.
Érdemes a steam casual játékai között körülnézni, olcsók a játékok és minden gond nélkül telepíthetők a gépre (nem kell cd, ilyen olyan azonosítás és eredetiségigazolás stb..)
Köszönöm az eddigieket.
Annak is aki a szemére is gondolt.:)))
Tudom,hogy rá van írva játékokra. De én inkább a tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Hiszen nekem hiába van rá írva, hogy pl 3-4 évesnek és a tartalma semmit mondó. Amikor meg megveszem és kibontjuk kiderül még anya sem érti mit kell csinálni.
Ja és nálunk ez úgy megy, hogy ül az ölemben és játszunk. mindent együtt, amit már tud egyedül azt akkor ő. S amit még rólam az anyjáról érdemes t5undni, mindent úgy találok ki,hogy működik, mert nem tudok angolul, szégyen ide vagy oda. Ha kiír valamit a játék és nem értem visítok apának,hogy valamit akar olvad el. De ha nincs itthon akkor próba cseresznye alapon játszunk.:)))
Várom a további ötleteket, ezeket meg fogom nézni a kisfiammal.
Rövid, kis időtöltés, de ez is valami:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!