Miért kell erőltetni, hogy egy 9 éves gyerek fent legyen a FsceBook-on?
Azért lehet, mert a mai korba az ennyi idős gyerekek is már ész nélkül kalapálják a klaviatúrát, mással nem is tudják lefoglalni magukat. És nagyon menő dolog fent lenni minden ilyen portálon. Erről beszélnek már suliban is.
Tudom, mert nekem 10 éves a lányom és nagyon sokáig rágta a fülem hogy ő is had lehessen fent mint az osztálytársai. Először megnéztem egyáltalán miről is van szó. Végül nem engedtem meg neki, és ebben nagyon következetes vagyok!
Iwiwen se lehet fent( bár a rokonok közül valaki felrakta, de kiderítettem a belépési kódot és letöröltem és mondtam hogy nem engedem hogy bármilyen oldalon szerepeljen).
Ez pusztán azon múlik hogy a szülő mennyire figyel a gyerekére, és mit enged meg neki.
Egy a baj...A "régi" életszemlélet ez: "Nem akarok felnőni,örökké gyerek szeretnék maradni!"
És a modern:"Milyen jó a felnőtteknek,én is az akarok lenni,felnőtt,felnőtt,felnőtt!!!"
És ez szerintem így nem jó...
Természetes hogy mindenki szeretne a korral haladni,de ez akkor sem normális,főleg nem egy 9 évestől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!