Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Megfog maradni a windows...

Megfog maradni a windows kulcsom hogyha újratelepítem a rendszert?

Figyelt kérdés
windows 11 pro van a gépemen, egy retail kulcsot vettem hozzá ami be van aktiválva. most viszont újra akarnám rakni a rendszert teljes törléssel. annyi lesz a dolgom hogy újra beírom az aktiválásnál a kódomat és ennyi? használhatom újra?

2023. ápr. 14. 09:19
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
Recovery-t kell csinálni, akkor persze, megmarad a kulcs
2023. ápr. 14. 09:26
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha ugyanazt a verziót (nálad W11Pro) teszed vissza, akkor simán újraaktiválja magát, amint netre kapcsolódik. Telepítés közben sem kell újra megadni a kódot.
2023. ápr. 14. 09:48
 3/8 P.O.C. ***** válasza:
100%

Ellenőrizd hogy tényleg retail kulcsot kaptál-e a valóságban is.

Mert az ilyen olcsó pár ezres forintos szürke kulcsokat áruló személyek, webshopok nem mindig annak árulják ami valóban. Gyakran Vulume MAK, Volume

KMS kulcsokat adnak valójában, ami újratelepítés után újra meg kell adni. És nem biztos hogy utána sikerül az aktiválás, mert pl a Volume MAK -nál az aktiválások számát figyeli.

Nyiss parancssort rendszergazda módban, és írd be az alábbi parancsot:

slmgr /dli

Itt reatil -nek kell szerepelni (de az OEM is jó)

Az slmgr /xpr parancsra meg a Windows tartósan aktiválva szövegnek kell szerepelni.

Ha ez van akkor az lesz ahogy a 2-es írta, nem kell beírni a kódot, se semmit, csak megfelelő verziót kell telepíteni. Ahogy netet kap automatikusan beaktiválja megát.

Ha viszont nem, akkor kelleni fog a kulcs, és imádkozz hogy még nem tiltották le, vagy érte el az aktiválási korlátot az adott licenc.

2023. ápr. 14. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
"akkor kelleni fog a kulcs, és imádkozz..." hogy legyen éppen egy fél pizza áráért a hardveraprón, aki 10 percen belül leszállítja.
2023. ápr. 14. 11:21
 5/8 P.O.C. ***** válasza:
100%
#4: Ez igaz, de azért jól esik az embernek, ha nem verik át fejét. Elvi kérdés, nem pedig arról van szó, hogy milyen olcsó egy másik szürke kulcs.
2023. ápr. 14. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Gyakorlatilag ma Magyarország nagy részének szürke kulcsa van, cégektől-gyárakból-iskolákból tonnaszám jön a cucc fillérekért.
2023. ápr. 14. 12:21
 7/8 P.O.C. ***** válasza:
100%

Vagy még ennyit sem fektet bele, illegális aktivátorral oldja meg.

Engem pl átvertek a Retail kulcsal, Volume MAK -t kaptam helyette. Pedig PH fórumon agyon hypeolt software-codes.com -ról rendeltem. Újratelepítés után már nem fogata el. Volt nálam egy alaplap hibás brand gép, rajta Windows 7 pro OEM matricával. Az azon lévő kódot írtam be az én gépemnél a Windows 10 pro -nank, és simán elfogadta. Majd azt frissítettem utána Windows 11 -re. Azóta is az van.

2023. ápr. 14. 12:34
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat!
2023. ápr. 15. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!