Eredeti Win10 mellé kell még venni licencet, illetve hányszor lehet újratelepíteni ugyanarra a gépre?
Sziasztok! Vállalkozás miatt jogtiszta szoftvereket szeretnék vásárolni, ezalól természetesen az operációsrendszer sem kivétel.
A kérdésem az lenne, hogy
1. Ha az alábbi linken található Win10-et megveszem, ahhoz kell még külön licencet vagy bármi mást venni, vagy csak feltelepítem USB-ről és már használhatom is?
2. Ha idővel újra szeretném telepíteni a rendszert, azt megtehetem, vagy ez csak egyetlen telepítesre ad jogosultságot?
Köszi, ha válaszoltok!
1. Mást már biztosan nem kell mellé venni. Mivel a Windows10-11 ingyen letölthető az MS oldaláról, pendrájvért meg sok ennyit fizetni...
2. Ugyanarra a gépre (alaplaphoz van kötve) akárhányszor újra telepítheted.
Aktiválni sem kell újra húzásnál. Digitálisan aktiválódik a Microsoftnál. Letöltöd a rendszert, kiírod USB.-re, beírod az első alkalomkor a kódsorozatot és kész. 6-os.😊
A 6-osban pont ilyen kulcsbeszerző linket mellékeltem.
"Retail licensz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!