Ha rendszer újratelepítésnél windows 10 helyett windows 11-et telepítek fel jobb lesz valamivel mint a windows 10?
1/
Tavaly frissítettem a gépem összetevőit,szóval 100% kompatibilis minden.
2/
Ezt komolyan írod vagy irónia?
Kb. ugyanaz a kettő használat közben csak 11 alatt kicsivel idegesítőbb a jobb klikkes menü, meg pár hasonló apró hiba (megoldható mind könnyen).
Meg van böngészőb* knak tab az explorerben
"Ezt komolyan írod vagy irónia?"
Hát ha nem tudod eldönteni akkor miért kérdezed hogy jobb lesz-e? A remény hal meg utoljára...
Én kizárólag a 12. generációs Intel CPU (i7 12700K) miatt használok (vagy inkább váltottam) 11-et, mert azt mondják az okosok, hogy ezeket a legújabb generációs Intel processzorokat a 11 tudja a legoptimálisabban kezelni.
5 hónapja "tesztelem", eddig egyszer sem fagyott le, nem kék halálozott, 8-10 másodperc alatt betölt NVME SSD-ről, szóval teszi a dolgát ahogy kell.
A jobb klikkes funkciókat szokni kell, de pár hét után már fel sem tűnik.
Ami mondjuk idegesítő, hogy nem lehet fájlokat belehúzni tálcán lévő megnyitott alkalmazásokba.
8/
Olvasgatom fórumokat dícséret mellett sokakat szívat is a win 11 most pl sokaknak frissítéssel a win update döglőtt meg meg hol ez hol az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!