Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Használtátok már a ChatGPT...

Használtátok már a ChatGPT vagy az új Bing AI-t? Ha igen mi a tapasztalatotok, ha nem akkor mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Jelenleg a Bing AI és a GPT 3.5-ös verziója érhető el ingyenesen, így gondolom a többség ehhez fér jobban hozzá. Ha esetleg a GPT 4-es vagy valamilyen hozzá köthető szoftvert próbáltál akkor arról is írhatsz.

#GPT #ChatGPT #nyelvi modellek
2023. ápr. 11. 12:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
25%
Én nem használtam. Biztos van akinek hasznos. Nekem egyelőre nincs igazán szükségem rá. Kicsit túl van hypolva ez a dolog szerintem.
2023. ápr. 15. 15:31
 12/28 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Kipróbáltam, első alkalomnál angolul írt vissza. Megkérdeztem angolul, tud-e magyarul, a válasz természetesen igen, és megkértem, akkor folytassuk magyarul a beszélgetést. Meglepett, hogy mindent megért és kerek normális értelmes válaszokat ad, magyarul is. Az más kérdés, hogy mennyire pontosak a válaszok, mert volt pontatlanság, de mikor közöltem vele, hogy helytelen, elnézést kért. Bizonyos része nagyon jól működik, de persze van hova fejlődnie. Nekem nincs szükségem rá, csak kíváncsiságból próbáltam ki.
2023. ápr. 25. 12:48
 13/28 anonim ***** válasza:
93%
A ChatGPT-vel sokat szórakozok. Tetszik, de azért távolról sem kell rettegni attól, hogy majd átveszi a hatalmat az emberiség felett. :D Pár éven, vagy évtizeden belül az ilyesmik hasznos segédeszközökké válhatnak, de ennyi, és nem több. És persze azért kritikusan kell fogadni a válaszait.
2023. ápr. 25. 16:08
 14/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszát! :)

Meglepő, hogy akik itt válaszoltak túlnyomó többségben jónak tartják és nem gondolja hülyeségnek. Ebbe a táborba tartozok én is, úgy vélem rengeteg kiaknázatlan lehetőség van még mögötte és igen legnagyobb problémája valóban az, hogy néha a tények semmibe veszi. :D

2023. ápr. 25. 16:12
 15/28 anonim ***** válasza:
27%

ChatGPT-t próbáltam, főleg szakmai (programozás, IT) téren, és ha nem iskolapéldás hello word-öket kérdez az ember, hanem részletesebben definiált pontosabb feladatot, akkor könyen elő tud fordulni, hogy nincsen információja, ilyenkor viszont nem azt mondja, hogy nem tudja, hanem nekilát "hallucinálni", vagyis nem létező dolgokat leírni.

Kell még neki 10 év, mire használható lesz, addig pedig nem kell csodálkozni, ha mondjuk egy töri beadandóba belegenerálja, hogy "Dugovics Titusz egy gamer, akinek kedvenc játéka a minecraft volt 1510-ben" vagy valami hasonlót.

2023. ápr. 25. 20:56
 16/28 anonim ***** válasza:
73%

15: Javaslom, hogy fizess elő a GPT-4-re, és számold újra azt a 10 évet, mert kissé el vagy tájolva barátom.

Ha a GPT-5 csak megközelítőleg is akkora lépés lesz, mint a 2->3 vagy 3->4 volt, nagyon gyorsan nagyon más világunk lesz.

2023. ápr. 25. 23:18
 17/28 anonim ***** válasza:

16: Azt nem tudhatjuk, milyen lesz az 5, 6, 8.... De jelenleg az ingyenesen elérhető (ami gpt4) még nagyon kezdetleges. Nekem ez a véleményem, másnak meg más. Számomra nem volt meggyőző sem IT, sem általános témákban.

De meglátjuk 10 év múlva, melyikünknek volt igaza. Kicsit arra emlékeztet, amikor Musk mondogatta, hogy mindenki számára jön a teljes önvezető autó 3 éven belül. Ez volt 2010 környékén.

2023. ápr. 26. 20:23
 18/28 A kérdező kommentje:
#17 ami ingyenesen elérhető az a gpt 3.5-ös verziója, a gpt 4 az előfizetéssel használható.
2023. ápr. 26. 22:01
 19/28 anonim ***** válasza:

17: Sokféle véleményt hallottam már a GPT-4-ről, a "nagyon kezdetleges" és "nem meggyőző" szókapcsolatokat még pont nem, dehát úgy látszik vannak még igényes emberek, akiket nem lehet egykönnyen lenyűgözni.

Nyugi, nem kell tíz évet várni az eredményhirdetésre. Ez nem elektromos autó, hogy bármilyen felelősséget kelljen vállalni érte, már ránk eresztették élesben tanulni a g*cibe...

2023. ápr. 26. 22:26
 20/28 anonim ***** válasza:
74%

Használom, de inkább úgy tekintek rá, mint jó buli. Tesztelgetem, tanítgatom (bár kiderült, így tanulni nem tud). Angolul baromi jó verseket ír. Nagyon jó rímekkel és költői képekkel. Magyrul ez nem nagyon jön össze neki.

Viszont kifaggattam önmagáról és a működési elvéről. Szépen összefoglalta, honnan tudja, amit tud, hogy nem fér hozzá weboldalakhoz és külső forrásokhoz (valamit nem tudott és megkértem, hogy akkor tanulja meg Wikipediáról). Annyit tud, amennyit beleraktak a teszt időszakban, tehát egy sima zárt adatbázis, annyi, hogy a kezelőfelület szöveges :)

2023. máj. 16. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!