Használtátok már a ChatGPT vagy az új Bing AI-t? Ha igen mi a tapasztalatotok, ha nem akkor mi a véleményetek róla?
A ChatGPT-t szeretem. Kell a tudatos és biztonságos használatához egy bizonyos fokú alapvető intelligencia, így az átlag magyarnak nem ajánlanám, és semmi hasznát nem is fogják venni, vagy ha mégis, nem fogják tudni megfelelően kezelni a kapott információkat.
Nekem már sokat segített a munkámban is, de bizonyos szempontból ez is a lustaságot erősíti, mert minden kérdésre válaszol, különösebb utánajárás nélkül. Ami néha azért jó, mert hasznosabb választ kapok, mint ha ide írnám ki :D De nem teljesen megbízható.
#4: az biztos, hogy a karakterek/szavak számlálása egyáltalán nem megy neki. Akárhányszor próbáltam vele olyat generáltatni, hogy pontosan adott számú karakterből álljon egy szó, vagy X darab szóból, egyszer sem jött még össze. Vagy amikor mondtam, hogy számolja meg, hány karakter a beírt szöveg.
Számomra azért furcsa a viselkedése, mert előbb állít hülyeséget teljes bizonyossággal, mint hogy elismerné, ha valamit nem képes megmondani. Még akkor sem ismeri el, ha 10-ből 10x kijavítom, hogy amit írt nem annyi karakter/szó, mint amennyit meghatároztam. Elnézést kér minden alkalommal, és közli, hogy a következő, amit ír, már pontosan annyi lesz. Természetesen nem.. :D
Történelmi évszámmal kapcsolatban is kellett már kijavítanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!