Mi lenne, ha a GUI-val rendelkező Linuxos programokat OCD-s emberek programoznák?

Kedves kérdező.
Szeretném jelezni hogy lehetőséged van megjavítani. Ezeket a szoftvereket emberek a szabadidejükben hobbyból fejlesztik, ezért a szoftverek forráskódjához hozzáférsz és a csapat részévé válhatsz.
Ha a hiba zabarja az ocd-s embereket, akkor érdemes lenne nekik hozzáfogni a javításhoz, és szabadidejükben ezt csinálnák, ahelyett hogy mások által készített és mondhatni ajándékba adott dolgot kiritzálnak.
Mindenkinek megvan a lehetősége ahhoz,hogy ezt megtegye.

"hogy ahogy az óra változik, pl 9:59 után 10:00 lesz, és bejön egy új számjegy, akkor "arrébb tolja" a panel tartalmát, "
Nem!
XFCE:
Panel beállításai / Méretek / A hossz automatikus növelése
innen ki kell szedni a pipát és nem fog változni a hossz!

Hú, látom már alakul a flamewar, úgyhogy hozok 1-2 löveget a frontra(nem ám, csak vicc)
Mindhárom felületet végigvándoroltam.
Az XFCE kicsit ilyen félkész cucc benyomását kelti, Egy néhány ember által feljesztett felület esetén lehet, ez a normális. Én nem erőltettem. A KDE egy akkora mostra cucc, hogy kb egy toronyháznyi ember tudná karbantartani. Adatbázis alapú magoldások a kmail -ben, amitől lassú, de legalább lefagy, összeomlik. A Ktorrent hasonlóan egy vicc. Csontra fagyasztja a gépet, has hozzáadok sok torrentet egyszerre. Ugyanez transmission esetén nem jön elő(dupla annyi torrentnél se.) Sokat tud, de a motorháztető alatt vannak gondok.
Nagyjából a Gnome működik legnormálisabban, egyszerű, nem bugos, a feljesztésekkel hamar felveszi a lépést (pl. Wayland)
Az elrendezése szerintem nem praktikus, de ez legalább nem bugos, gyors, és működik, és tud mindent.
Egyébként az átlagnál több konzolos cuccot használok, kerülöm a sokszor átgondolatlan guis frontendeket.

3- as:
Te hány ilyen bugot javítottál meg? Ha 0 -t ne legyünk álszentek, nem mindenki fejlesztő.
Akinél meg megvan a tudás, ott nem értem, hogy ha elvégzi a munka 99 % -át, a maradék 1 -et miért csapja össze?
Igen, értjük, hogy nem egy terméket vett, de ezt 17 év linuxozás után se értem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!