Milyen hasznos programokat ajánlotok progtervező egyetem kezdéshez?
Idén szeptemberbe megyek szte progtervezo szakra.
Olyan programokra gondok amik megkonnyitik az ember eletet pl AutoHotkey, Geogebra, stb.
Barmi a mi matek/info tanulast vagy egyebet segít/kiegészít
Én is érkezem.
Válaszolnék a kérdésre, de nem tudom, mire számítsunk.
Matekból a Mateking.hu bejött eddig.
Remélhetőleg ez így is marad.
Infóból meg az emelt szintű érettségik megcsinálása, meg hobbi projektek.
Sziasztok!
Én odajárok, szóval tudok segíteni. Igazából semmi különösebb nem kell. :) Az egyetem ad majd office-t (ha nincsen), de majd a tanárok el fogják mondani, hogy mi kell. Azért nem akarok konkrétumokat írni, mivel egyrészt mindenkinek más a preferenciája. A másik meg, tantárgy/tanár függő, van aki elvárja és van aki nem. A matekos tárgyakból pl. nem is kellett semmit telepíteni. A progos tárgyaknál nem árt egy IDE, de az is attól függ, hogy melyik nyelv, és te melyiket kedveled. Első félév progból a C nyelv, itt ráadásul ha valaki Linuxhoz szokott nem is nagyon kell, mivel elég a terminál, illetve a gedit. Windowson pedig a Codelite-tól kezdve a CLion-on át a Sublime editor, Notepad++, és egy fordító telepítésével bármit használhatsz, szóval a lehetőségek végtelenek. :)
Üdv: Egy mérnökinfós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!