Van ilyen jegyzetprogram Linuxra?
1. A Notejot-nak van sticky note funkciója? Nemigen látok olyan lehetőséfet benne.
2. Az jó lenne, csak sajnos ha workspace-t váltok, nem marad ott a képernyőn.
3. Igen, csak kérdés, hogy van-e olyan, ami nem csak egy workspace-en jelenít meg egy jegyzetet, hanem mindegyiken. Jópárat kipróbáltam, de olyat sajnos nem találtam, ami ilyet tud
"2. Az jó lenne, csak sajnos ha workspace-t váltok, nem marad ott a képernyőn."
Jah, mert nem mindenki akarja, hogy ott maradjon, ezert lehet beallitani, hogy maradjon-e vagy ne.
5. Olyan, ami pl Windowson van, hogy kis színes (alapból sárga) ablakban megjelenik a jegyzet, mintha igazi tapadós papírdarabra lenne írva. Találtam is jópár ilyet, csak a workspace váltáskor nem marad ott egyik se.
6. Melyik programnál van ilyen beállítás? Vagy valami configolásra van szükség hozzá?
sticky nevű program tud ilyet (magyar linux mint alatt "jegyzetek" név alatt települ, alapból)
1/ futtatod
2/ jobb egérgomb az alkalmazás panel ikonján
3/ beállítások
4/ általános / jegyzetek megjelenítése az összes asztalon = pipa
5/ bezárod teljesen az alkalmazást
6/ újra futtatod és működik is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!